Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 8 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze make-uptrends worden groot voor Halloween 2021

Het is oktober en dat betekent dat spooky-season is begonnen. Bovendien is Halloween vorig jaar niet door gegaan. Dus we moeten het dit jaar groots aanpakken. Wij hebben daarom de Halloween make-uptrends van dit jaar op een rijtje gezet.

Halloween

Laten we eerlijk zijn, Halloween is het make-uphoogtepunt van het jaar. Of je nu griezelig, bloederig en bedekt in nepbloed bent of juist heel schattig, we hebben voor alles inspiratie. We hebben dit jaar ook genoeg films en series voor inspiratie. Kijk maar naar Emma Stone als Cruella of Elizabeth Olsen als Scarlett Witch.

De Halloween voorbereidingen zijn al in volle gang. Mensen veranderen zichzelf in hun sterrenbeeld. Daarnaast posten celebrities alvast hun inspiratie voor Halloween. En is #corpsebride trending op TikTok met meer dan 440 miljoen hits. Een belangrijke trend om op te letten is: Fairycore. Pinterest laat weten dat het aantal zoekopdrachten 94 keer is gestegen. We zijn helemaal klaar voor Halloween!

De beste make-up looks voor Halloween

Corpse Bride

Om te beginnen zijn de karakters van Corpse Bride perfect voor Halloween. Daarnaast heeft #Corpsebride miljoenen views op TikTok. Onze favoriete look is van TikTokker @caoimhemorris. Caoimhe heeft naast dit nog veel meer transformaties om inspiratie vandaan te halen.

@caoimhemorris

Who is your favorite Corpse Bride character? #corpsebride #laikastudios #cosplay

♬ original sound – ✨Zwaina she/her✨

Cruella de Vil

Wil je liever jezelf in Cruella transformeren? De film die dit jaar over het leven van Cruella uitkwam was een groot succes. TikTokker @adribeautify laat zien hoe zij Emma Stone’s “The Future” make-up creëert.

@adribeautify

CRUELLA de VIL: Uno de mis favs para #halloween ❤️ #maquillajecreativo #cruelladevil #cruelladevilmakeup #maquillaje

♬ original sound – Big Fat Jenna

Queen of Hearts

Naast #Corpsebride, was ook #Queenofhearts erg populair op TikTok. Deze hashtag had meer dan 160 miljoen views op TikTok. TikTokker @hollierose.mua laat zien hoe zij zichzelf transformeert in ‘the Queen of Hearts’ van de populaire Disneyfilm ‘Alice in Wonderland’.

@hollierose.mua

Currently planning my next look so get excited!! Any guesses? 🥰 #redqueen #queenofhearts #makeup

♬ sonido original – ✧ ೃ༄𝐛𝐥𝐯𝐞𝐭𝐡.𝐞𝐝𝐢𝐭𝐬*ੈ✩

Creepy Halloween clown

Je kan nooit de mist in gaan als je voor Halloween verkleed gaat als clown. Make-up artiest Avani Gregg liet haar transformatie naar clown zien aan haar volgers. And it’s creepy.

@avani

♬ original sound – im147poundsofpaleskin

Schedel

Wil je helemaal uitpakken? Dan is deze make-up look van TikTokker @demingai de perfecte kleurrijke, maar creepy look. Daar heeft veel werk in gezeten, maar wat een resultaat!

@demingai

If this flops. I WILL SUE!! 😭😩 (IB: @jordshea @lanisofia_ ) #clown #fyp #rainbowmakeup #pride2021🏳️‍🌈 #rhinestones #foryoupage #skull

♬ Skyfall – Vinnie

Scarlett Witch

WandaVision was één van de populairste series van het jaar op Disney+. Dit Marvel karakter kom je dan waarschijnlijk ook veel tegen tijdens Halloween. Daarnaast zijn er veel outfits om te creëren uit de serie. Xenmakeup laat op Instagram haar make-up skills zien bij het creëren van haar geïnspireerde Scarlett Witch look.

Fairycore

Fairycore en elven make-up is erg populair dit jaar. Pinterest liet weten dat de zoekopdracht ‘Fairycore’ 94 keer hoger was dan het jaar ervoor. Ook make-up artiest Abby Roberts geeft je wat inspiratie.

Sterrenbeeld

Ook sterrenbeelden zijn erg populair onder de Halloween outfits. Transformeer jezelf in je eigen sterrenbeeld. Make-up artiest @majagorenc laat zien hoe zij zichzelf transformeert in het sterrenbeeld Kreeft.

De Joker

Make-up artiest Abby Robert heeft veel talent, naast haar Fairycore look kan ze zichzelf ook transformeren in de Joker.

Halloween batwing eyeliner

Als laatste make-uptrend kan je ook voor wat simpelers kiezen. De batwing eyeliner is namelijk ook perfect voor Halloween. En deze look is dan ook niet moeilijk om te recreëren.

Door deze 4 tips breng jij winged eyeliner aan als een pro