Emma Toussain
Emma Toussain Food 22 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Wacht even: er komt een McDonald’s Happy Meal voor volwassenen

Ben jij gek op de Happy Meal van McDonald’s, maar baal je dat het een kinderformaatje is? Dan hebben we goed nieuws, want de fastfoodketen komt met een Happy Meal voor volwassenen.

Happy Meal voor volwassenen?!

Twee jaar geleden werd de Happy Meal voor volwassenen gelanceerd in Amerika en nu is het eindelijk zo ver in ons eigen landje. Op 27 februari is de grotere blije box te bestellen inclusief speelgoed. En helaas voor iedereen die nu verder denkt: het is geen ‘speelgoed’ voor volwassenen. Met speelgoed bedoelen we dan ook echt speelgoed 😛

Wie daar heel blij van worden? Dat zijn echte McDonald’s-lovers Rob en Bep. Ze hebben bijna alle Happy Meal-speeltjes vanaf 1986 (!) dus alleen maar logisch dat zij de eerste versie te zien krijgen.

“ik noem deze app exclusive de rob & bep exclusive”, staat bij de post. Dat betekent (waarschijnlijk) dat je de Happy Meal alleen via de app kunt kopen of via een coupon. Die moet je dus eerst even downloaden als je dat nog niet hebt gedaan.

Bekijk de collectie van Rob en Bep hieronder:

 

In Amerika is deze maaltijd dus al een tijd te verkrijgen.  De Adult Happy Meal een samenwerking tussen McDonald’s en het merk Cactus Plant Flea Market, zo meldt CNN. In het Happy Meal voor volwassen kan je kiezen tussen een Big Mac of tien McNuggets, samen met een grote friet en een drankje naar keuze. Het eten wordt geserveerd in een speciaal ontworpen box die herinneringen oproept aan Happy Meals van vroeger.

“We nemen een van de meest nostalgische McDonald’s ervaringen en verpakken het letterlijk op een nieuwe manier die hyper-relevant is voor onze volwassen fans,” zei Tariq Hassan, McDonald’s USA chief marketing. Inclusief speeltjes dus.

 

En nu eindelijk.. is ‘ie daar! Nouja, volgende week dan. De 27e bestel je de Happy Meal voor volwassenen!

Nooit meer in de rij bij Fabel Friet: bij deze cocktailbar kan je de snacks van Fabel Friet ook bestellen