Emma Toussain
Emma Toussain Parfum 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Altijd al willen weten hoe Harry Styles ruikt? Wij weten welk parfum hij draagt

Popsterren staan zo ver van ons vandaan, dat we soms vergeten dat het soms ook ‘maar’ mensen zijn. Het is dan ook leuk om te fantaseren hoe iemand in het echt is. Harry Styles is een van de meest bekende artiesten van ‘t moment en menig tienermeisje (en oké, volwassen mannen en vrouwen) zijn helemaal gek op de Britse zanger. Er zijn fans die de zanger wel eens tegen het lijf lopen en dat vastleggen op beeld. Vaak vragen mensen dan: ‘Was hij aardig?’ of ‘rook hij lekker’? Dat laatste kan je niet echt goed overbrengen via beeld, dus daarom is het handig om te weten welk parfum hij draagt zodat je dat toch nog een beetje zelf kunt ervaren.

Wij weten ‘t.

Harry Styles draagt Tom Ford Tobacco Vanille

Oké, goed nieuws. Want we weten dus nu wat hij draagt: Tom Ford Tobacco Vanille. Het is een warme en krachtige herengeur met tonkaboon, vanille, cacao, tabak en kaneel. Helaas hebben we ook slecht nieuws, want deze geur is nogal prijzig. Voor de 250 ML versie betaal je (wees gewaarschuwd) 585 euro. Ja, redelijk dramatisch. Nu is het logisch dat de bankrekening van Styles er waarschijnlijk iets beter uitziet dan die van ons, maar het blijft veel geld. We snappen dat je niet per sé zo veel money over hebt voor een herenparfum, maar gelukkig bestaan er ook kleinere flesjes. Voor de travel variant betaal je 55 euro en dat is de goedkoopste. Nog steeds een hoge prijs, maar wel iets beter te doen, mocht je the real deal willen proberen.

Same but cheaper

We weten nu welk parfum hij draagt. Maar omdat het ZO ONTZETTEND DUUR is, is de kans klein dat je ‘m daadwerkelijk in je kast hebt staan. Of gaat kopen. Dus wij geven je graag een aantal fijne en vooral goedkopere alternatieven zodat je niet meteen blut bent. Leuk cadeau voor jezelf als je fan bent van Mr. Styles óf als je simpelweg nog een lekkere geur zoekt voor je lover.

L’Occitane Eau des Baux Perfume

Dit parfum van L’Occitane kost je €54 en is dus stukken goedkoper dan die van Tom Ford.

L’Occitane

Oakcha Torrid Day

Je moet ‘m wel bestellen uit Amerika, maar dit parfum van Oakcha schijnt dé ultimate dupe te zijn. Het parfum is ook helemaal geinspireerd op Tobacco Vanille. voor €41,95 ligt het item in je mandje, je moet waarschijnlijk wel rekening houden met verzendkosten en eventuele invoerrechten. Maar.. waarschijnlijk alsnog minder expensive dan Tom Ford.

@paulreactss

@paulreactss finding a dupe for the perfume harry styles uses #harrystyles #tobaccovanille #perfume #fragrance

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Tom Ford dupe pafrum
Oakcha

Hold on: Harry Styles komt met een eigen parfum- en cosmeticalijn?!