Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Daisy Piras over verzoening met ex Luca Borsato: ‘Ik sta er eventueel wel voor open’

Iets langer dan een maand geleden besloten Daisy Piras en Luca Borsato hun relatie te verbreken. De reden van deze break-up was dat Luca contact had met andere vrouwen, achter de rug van zijn vriendin om, en dit waren zeker geen onschuldige appjes. Toch lijkt het erop dat Daisy een eventuele verzoening niet uitsluit. In de YouTube-serie Allures van Rumag geeft zij meer duidelijkheid over hun relatiebreuk.

Relatiebreuk

Via een juicekanaal kwam Daisy erachter dat haar toenmalige vriend, Luca, contact had met andere vrouwen en dus niet trouw was aan haar. Hier was ze natuurlijk erg van geschrokken. “Hij was in het begin alles aan het ontkennen. Daarna heeft hij alsnog vertelt hoe het in elkaar zit. Hij was heel verdrietig en bang om mij kwijt te raken. Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest, het overrompelde me echt”, vertelt de Temptation-ster.

Destijds liet het koppel op Instagram weten uit elkaar te gaan. “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen”, schreef Daisy toen.

Staat Daisy open voor een verzoening?

Daisy vertelt dat Luca niet fysiek is vreemdgegaan, maar wat hij heeft gedaan is natuurlijk net zo erg, of misschien nog wel erger, vindt Daisy. “Ik vind het dan nog minder erg als iemand 1 of 2 keer vreemdgaat, want dat is een momentopname. Dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt.”

De twee zijn dus niet meer bij elkaar, maar als zij wordt gevraagd of ze Luca nog een nieuwe kans zou geven, sluit ze dit niet uit. “Ik sta er eventueel wel voor open, ooit. Stel, het is echt een ander persoon geworden. Maar ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede. Je weet niet wat de toekomst brengt.”

Bekijk de video hieronder:

Luisteren maar! Expeditieleden Thijs Boermans en Niels Oosthoek beginnen eigen podcast genaamd Borrelpraat