Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Verdrietig nieuws: Luca Borsato en Daisy Piras zijn uit elkaar

Het mocht niet zo zijn: de relatie tussen Luca Borsato en zijn Daisy is niet meer. De afgelopen dagen deelde Daisy al enkele berichten op haar Instagram-account waaruit bleek dat het (waarschijnlijk) niet zo goed zat tussen de twee. Natuurlijk vertelde ze niks specifieks maar ze deelde zondag de tekst: “De moeilijkste pil die ik dit jaar heb moeten slikken, was leren dat hoe goed je ook voor iemand kunt zijn, hoeveel je ook van ze houdt, dat ze je de rug kunnen toekeren.” Ook was ze te zien in een video waarin ze het toepasselijke nummer ‘Ik leef niet meer voor jou’ van ex-schoonpa Marco Borsato zingt. Bijzondere keuze wel.

Luca en Daisy uit elkaar

Gister liet ze dan ook weten “om voor nu als vrienden verder te gaan”. Eerder werden er geruchten verspreid over Luca en dat hij toch nog veel contact zou hebben met andere dames. Er werden zelfs screenshots gedeeld waarin Daisy niet echt verbaasd leek dat dit gebeurde. Toch was het wel een soort druppel, aangezien ze nu toch besloten hebben om verder te gaan als single. Sad.

Het koppel was sinds vorig jaar augustus bij elkaar en hebben daarvoor nog een tijd gedate – in het geheim. Daisy deed daarvoor mee als single aan Temptation Island maar haar hart werd snel veroverd door Borsato jr. Op Instagram laat Daisy weten dat 8 augustus een bijzondere betekenis voor haar heeft, want op die dag zijn haar ouders getrouwd. Misschien toch een soort ongeluksdag.. Want haar ouders zijn ook niet meer samen.

Vorig jaar oktober was Luca er nog zeker van dat hij de rest van zijn leven met Daisy wilde zijn en plaatste daarom deze foto op Instagram. Sterkte beiden!

Spannend: Temptation Island verleidster-Daisy Piras krijgt neuscorrectie in Turkije