Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles treedt op in Amsterdam, dit zijn de reacties na avond 1

Het kan je niet ontgaan zijn: de Britse popster Harry Styles is momenteel in Amsterdam. Hij staat drie avonden in de Johan Cruyff Arena waar hij zijn meest bekende en meest populaire nummers zingt. Als je in onze hoofdstad woont heb je vast heel veel veertjes en boa’s voorbij zien komen; anders kun je je er wel een voorstelling van maken. Avond 1 zit erop, dus de eerste reacties zijn binnen. Het verschil tussen de oudere en de jongere generatie is duidelijk zichtbaar.

Harry Styles treedt op in Amsterdam, dit zijn de reacties na avond 1

De Britse zanger is samen met zijn band bezig met een enorme reis door Europa om nóg meer shows uit zijn Love On Tour te spelen. Vorig jaar juli was hij ook al te zien in de Ziggo Dome, maar omdat er zó veel vraag was naar kaarten komen er dit jaar nog drie shows bij in de Arena in Amsterdam. Gisteravond was het tijd voor de eerste show en daar zijn een hele hoop reacties op gekomen. Vooral positief en natuurlijk heb je ook een aantal (vooral ouders) die wel wat te zeuren hadden.

Natuurlijk gingen we even kijken op social media naar de reacties.

Wat vonden we van Harry?

Eerste even een algemene samenvatting van de avond:

Veel veren, dat was duidelijk.

Het voorprogramma viel niet zo in de smaak, in elk geval niet bij de opa’s in het publiek:

Wel valt de muziek (van Harry dan) goed bij ouders; catchy, vrolijk én meeslepend. En de sfeer is ook nog eens heel erg gezellig.

Op TikTok plaatsen de meesten concertbezoekers recaps van de avond of reacties op verschillende momenten tijdens de show. Zo gilt iedereen lekker mee tijdens ‘As It Was’:

@fswartjes

#hslot2023 #hslotamsterdam #fypシ #harrystyles #loveontour2023

♬ origineel geluid – 𝑓𝑙𝑜𝑜𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑒𝑒𝑙

En helpt Harry een fan met de grote vraag of zij haar vader (?!) moet blokkeren. Kleine therapiesessie kan gewoon tijdens het concert. Niks is te gek!

@hstylescontent

Therapy on tour! #loveontouramsterdam #hslot #harrystylesamsterdam

♬ original sound – hstylescontent

Ook onze eigen gravinfluencer Eloise van Oranje was van de partij en zij wilde nog even wat input van haar volgers over haar outfit.

@everyprofilenameistaken

HELP mij een outfit voor HS uitkiezen 💗💗💗 #harrystyles #hslot #outfit #grwm

♬ original sound – eloise

Selling Sunset seizoen 6 verkoopt het huis van Harry Styles – dit liet hij achter voor de volgende koper