Emma Toussain
Emma Toussain Food 7 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Joe & The Juice lanceert een nieuw ontbijtbroodje en iedereen is razend enthousiast

Jij bent, net zoals wij, vast al mega fan van de Deense keten Joe & The Juice. Hier haal je de lekkerste broodjes en sapjes, terwijl je geniet van de trendy maar relaxte sfeer. Het bedrijf werd opgericht in 2002 door Kaspar Basse, en sindsdien heeft het wereldwijd uitgebreid, met vestigingen in grote steden over de hele wereld. En leuk nieuws: ze breiden hun assortiment uit met een ontbijtbroodje! Yum.

Joe & The Juice lanceert nieuwe broodjes

Eén van de kenmerkende kenmerken van Joe & The Juice is de nadruk op het creëren van een levendige en sociale omgeving terwijl je gezonde sapjes en hapjes nuttigt. Het bedrijf legt een sterke nadruk op muziek, met levendige afspeellijsten die bijdragen aan de energieke en moderne ambiance. Deze unieke benadering heeft Joe & The Juice geholpen op te vallen in de competitieve markt van koffie- en sapketens. Iedereen kent het, iedereen vindt het lekker.

Het menu biedt een verscheidenheid aan vers geperste sappen, smoothies en shakes gemaakt natuurlijke ingrediënten. Enkele populaire opties zijn de “Joe’s Green Mile” met appel, boerenkool en citroen, of de “Iron Man” met spinazie, appel en gember. De keten serveert ook een koffies, powersmoothies en snacks zoals carrot cake. Maar.. misschien nog wel het lekkerst: de broodjes. Natuurlijk ken je de Tunacado of de Joe’s club, maar daar wordt nu een nieuw broodje aan toegevoegd. De Eggcado! Een ontbijtbroodje met ei en nog veel meer lekkers zoals tomaat, avocado, spinazi en sriracha. Beetje pittig dus, maar dat werkt goed met ei. De eerste reviews zijn al hartstikke goed, dat belooft wat.

@sophiegreene__

Actually really f-ing good #eggcado #joeandthejuice #tunacado #breakfastsandwich

♬ original sound – Sophie Greene

@the_recommendista

will the #eggcado be the new viral #joeandthejuice sandwich?! #tunacado @joeandthejuice

♬ original sound – THE RECOMMENDISTA

Voor €8,20 is ‘ie van jou!

Verhulstjes geven gouden tip voor makkelijk broodje: reep chocola in stokbrood