Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoe vet: Naaz zet zichzelf in het voorprogramma van Lana Del Rey

Een brutaal mens heeft de halve wereld.. en zo ook singer-songwriter Naaz. Nou goed, het is misschien een tikje brutaal maar verder heel slim. Lana Del Rey komt naar Nederland en de zangeres twijfelde geen moment.. zíj wil zingen in het voorprogramma. Maar hoe regel je zoiets? Ze stuurt de directeur van de Ziggo Dome gewoon een appje in de hoop dat zij daar over na willen denken.

We nemen je mee in deze spannende reis.

Naaz zet zichzelf in het voorprogramma van Lana Del Rey

De zangeres is (net zoals heel veel anderen) fan van Lana en wil dan ook niets liever dan in haar voorprogramma zingen. De post vier dagen geleden op TikTok een video met het bericht wat zij stuurde naar de directeur van de Ziggo Dome. “Ok maar stel dit lukt. hoe iconisch?????”, zet ze onder de video.

@moreofnaaz

ok maar stel dit lukt. hoe iconisch????? manifest??? #lanadelrey #ziggodome #naaz #iskaoloirritant #maarmisschienishethetwaard

♬ original sound – naaz

Drie uur geleden plaatste de zangeres een follow-up video waarin te zien is dat zij een berichtje krijgt met de mededeling dat zij in het voorprogramma staat. Hoe vet?! En al helemaal dat ze dit zelf geregeld heeft. Zoals we al eerder zeiden.. een beetje brutaliteit kan je heel ver brengen. En in dit geval op het podium van de Ziggo Dome, vóór Lana Del Rey.

@moreofnaaz

Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – we did it y’all…. ik zie jullie morgen als support voor Lana fuckin del rey in de ziggo dome. wauw. #lanadelrey #naaz #ziggodome #openen

♬ hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it – Lana Del Rey

Haar volgers kunnen het dan ook niet geloven: IK BEN ZO BLIJ VOOR JE DAT HET IS GELUKT!!!! Veel succes en have fun het is je gegund 💖💖💖” en “Gefeliciteerd is je zo gegund!! Manifesting is🔥🔥”

Lana en Naaz staan morgen, 4 juli, in de Ziggo Dome. De zangeres bracht vorige week pas het nieuws naar buiten dat ze naar Amsterdam zou komen en het was binnen enkele minuten uitverkocht. Wij zijn heel erg benieuwd of jij tickets hebt en haar dus gaat bewonderen. Mocht je niet gaan.. zijn er dus helaas geen tickets meer beschikbaar.

10 dingen die succesvolle vrouwen elke ochtend doen vóór negen uur