Zara Bircan
Zara Bircan Beauty en Style 1 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

4 x redenen om een hoofdmassage spin in je haarroutine te gebruiken

Als je je haren wat extra liefde wilt geven, hebben we misschien goed nieuws voor je. En ja, het is zo eenvoudig dat je dit iedere dag wil doen. Om de volgende redenen is het gebruik van een hoofdmassage spin namelijk super goed voor je haar.

Waarschijnlijk kende je het al, maar veel weten nog niet waar het precies voor is. Beautify vertelt je hoe een hoofdmassage spin ervoor zorgt dat je haar er nog beter uitziet

4 x redenen om een hoofdmassage spin in je haarroutine te gebruiken

Je hoofdhuid met eigen handen masseren kan best vermoeiend zijn. Gelukkig kost het weinig moeite als je daarbij een hoofdmassage spin gebruikt. Om de volgende vier redenen wil jij zo snel mogelijk eentje gebruiken voor het haren wassen.

1. Het kan je haargroei stimuleren

Als je je hoofdhuid masseert, kan het bloed op die plek goed doorstromen, wat je haargroei kan stimuleren. Het zorgt op den duur zorgt het wel voor een gezonde hoofdhuid – wat weer zorgt voor gezond haar.

2. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen

Ook op je hoofdhuid heb je dode huidcellen. Grote kans dat je je gezicht netjes verzorgt met de juiste producten, maar doe je dat ook voor je hoofdhuid? Gebruik de ‘spin’ om dode huidcellen los te maken en was daarna je haar.

3. Het kan je haar minder vet maken

Als je even met je hand door je haren wilt, kun je dat misschien overwegen. Gebruik je een hoofdmassage spin, dan wordt je haar minder veel minder vet dan dat je je vingers gebruikt.

4. Het kan stress verminderen

Heb je vaak stress dat letterlijk naar je hoofd kan stijgen? Dan kan dit zeker je stress verminderen. Doordat je veel zenuwen op je hoofdhuid hebt, kan een hoofdmassage helpen om te relaxen.

Lees ook: