Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 2 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Ben jij toe aan ‘even wat anders’ met je haar? dit zijn de mooiste kapsels voor een kortere coupe

Je hebt het waarschijnlijk al non-stop voorbij zien komen tijdens het scrollen op je Instagram: korte kapsels. Ben je op zoek naar en drastische make-over of ben je juist niet zo moeilijk met nieuwe kapsels? In beide gevallen is een verse korte coupe een goed idee.

De beste manier om het perfecte korte kapsel te vinden, kijk je af bij anderen. Eén ding kunnen we je alvast verklappen, je lokken een stuk afknippen is ontzettend bevrijdend gevoel.

De leukste korte kapsels

Een voorbeeld nodig voordat je naar de kapper rent? De laatste tijd zijn er een reeks aan celebrities voor een korte coupe gegaan. Kort geleden postte Blake Lively op Instagram een selfie met haar nieuwe kapsel. Ze moest de transformatie ondergaan voor haar rol in The Rhythm Section.

Verschillende stylen

De beste manier om het perfecte korte kapsel te vinden, is afkijken bij anderen. Wij hebben de mooiste korte kapsels van celebrities op een rij gezet. Ga jij voor een korte bob, een pixie crop of ben jij een speelse meid en kies je voor de shag haircut?

Onze favoriete kapsels

Ben je een beetje bang als het gaat om korte kapsels? Dan hebben we een goede tip voor je. Denk maar aan je teen in een heet bad water steeds iets verder laten zakken. Je hoeft dus niet gelijk een drastische verandering te ondergaan, maar je kan ook beginnen met een klein verschil en dan steeds een stapje verder. Zie hier hoe je favoriete celebs het hebben aangepakt.

Misschien vind je dit ook leuk: