Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 3 feb 2020
Leestijd: 4 minuten

Alle zussen verzamelen! Dit zijn de 8 leukste uitjes om met je zus te doen

Ben jij zo gelukkig om een zus(je) in je leven te hebben? Dan weet je als geen ander hoe groot die verrijking is voor je leven. Zussen delen alles met elkaar en hebben aan één blik genoeg. Des te meer reden om vaker uitjes te doen.

Jij en je zus ondernemen graag samen leuke dingen. Het zijn de momenten die jullie band nog sterker maken en het zorgt voor mooie herinneringen.

De leukste uitjes met je zus

Soms zijn jullie een beetje inspiratieloos wat betreft uitjes. Jullie hebben namelijk al zoveel dingen samen gedaan en gedeeld. Maar lieve zussen, wij geven je de inspiratie voor de leukste uitjes.

Quality time met je zus is heel waardevol. Misschien wonen jullie niet meer zoals vroeger onder hetzelfde dak. Of hebben jullie beide een lover waardoor het soms even puzzelen is om iets leuks te doen.

1. Een sportieve uitdaging aangaan

Zijn jullie sportieve zussen? Dan is een sportieve uitdaging op jullie strak lijf geschreven. Helaas niet geboren met sportieve genen? Des te meer reden om juist die uitdaging te gaan doen. Door dit samen te doen met je lieve zus(je) brengen jullie veel tijd door. Samen trainen, huilen van de spierpijn én uiteindelijk die uitdaging aangaan. Denk bijvoorbeeld aan het lopen van een hardloopwedstrijd, de Alpe d’Huez beklimmen of wat dacht je van Mudmasters? Een herinnering voor het leven.

2. Een fotoshoot doen

Jullie hebben vast al duizenden kiekjes van jullie samen. Als baby’s, peuters, kleuters, kinderen, tieners en jonge vrouwen. Maar lieve zussen, jullie zijn nu écht op jullie mooist. En dat vraagt om een professionele fotoshoot. Hier kunnen jullie later als oude oma’s samen naar kijken. Het kan niet anders dan dat die foto een hitje wordt op Instagram. En je kunt er geld op inzitten dat jullie ouders en opa’s en oma’s de foto ook willen.

3. Een romantische koppelmassage

Waarom met je lover gaan als het ook met je zus kan? Boek een kleffe romantische massage voor twee. Zussen verdienen het om helemaal in de watten te worden gelegd. Vergeet niet om meest romantische te boeken zodat jullie voorzien zijn van zwijmelende muziek en rozenblaadjes. Dit gaat hoe dan ook onvergetelijk worden. Ga voor echte luxe naar de AWAY spa in het W hotel in of bijvoorbeeld naar Spa Manda in Haarlem.

4. Samen een cursus of workshop doen

Je bent immers nooit te oud om te leren. Zijn jij en je zus dol op make-up? Waarom dan niet samen een 6-weekse workshop doen? Zo brengen jullie samen veel tijd door en leren jullie de kneepjes van het vak. Andere leuke opties zijn bloemschikken, een wijncursus of aquarellen. Er moet vast iets zijn wat jullie beide leuk vinden. Laat de wedstrijd maar beginnen.

5. Samen een themafeest geven

Misschien zijn jullie niet in de buurt van elkaar jarig, maar dat geeft niet. Hoe geweldig is het om samen een feest te geven? Al jullie vrienden en vriendinnen bij elkaar. Kies voor een leuk thema en het wordt fenomenaal voor iedereen. Great Gatsby, disco of Disney zijn altijd voltreffers.

6. Eten op het Vuurtoreneiland in Amsterdam

Zijn jullie zussen die gek zijn op een culinaire ervaring op een unieke bestemming? Dan is een dinertje op het Vuurtoreneiland helemaal jouw ding. Het begint al met een geweldig boottochtje naar het eiland. Daar aangekomen genieten jullie van een inclusief diner. Er is dus genoeg tijd om het eiland, de natuur en het fort te bewonderen. Boek dit wel ruim van te voren zodat je verzekerd bent van een mooie ervaring.

7. Varen op de Amsterdamse grachten

Ze zeggen niet voor niets dat onze hoofdstad het mooiste vanaf het water is. Nog nooit met je zus op de grachten gevaren? Dan is dit uitje onmisbaar. In de zomer kun je tal van bootjes huren, maar bijvoorbeeld ook een watertaxi. Beetje eng om zelf in een bootje te varen? Dan kun je ook mee op een rondvaartboot zodat je geen enkele highlight mist.

8. Adopteer een pup (op afstand)

Zijn jullie van die zussen die gek worden als ze een hond zien? Begrijpen wij helemaal. Misschien is het nog net onhandig om echt een hond te nemen, maar het kan ook net even anders. Je kunt bij sponsoreenpup.nl een puppy op afstand adopteren. Zo volgen jullie de ontwikkeling van de pup, krijgen jullie foto’s door én steunen een goed doel.

Meer over zussen: