Renée
Renée Beauty en Style 10 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

De beste wimperkrullers voor meiden die niet geloven in iets als ‘te lange wimpers’

Sta jij in de parfumerie om een mascara te kopen, dan zoek je altijd naar mascara’s die jouw wimpers lengte en volume geven. En als die mascara’s niet goed genoeg presteren, dan gebruik je standaard van tevoren even een wimperkruller. Over goede mascara’s hebben we op de Beautify redactie inmiddels al geschreven, maar welke wimperkrullers zijn nu écht goed?

Je weet inmiddels dat overal waar ‘te’ voor staat niet goed is. Maar als je ergens heilig in gelooft, dan is het wel dat iets als te lange wimpers hebben niet bestaat. Nope, jouw wimpers mogen dit jaar nog langer en nóg voller worden. Dus wat kun je het beste doen naast het Kruidvat wimperserum op je wimpers aanbrengen? Een goede wimperkruller kopen.

De beste wimperkrullers

Koop niet blindelings de eerste de beste wimperkruller die een vriendinnetje je aanraadt. Het is namelijk goed om te weten dat iedereen andere ogen heeft – dat wist je zelf natuurlijk ook wel. Maar het feit dat jouw ogen misschien boller of platter zijn dan die van haar, heeft ook weer invloed op de wimperkruller die je gebruikt.

Kijk daarom altijd naar de vorm van de wimperkruller. Zo kun je er zelf achterkomen of de vorm mooi past bij de vorm van jouw oog, waardoor je wimpers nog mooier gekruld worden. Genoeg gepraat, het is tijd voor een lijstje met fijne wimperkrullers.

shiseido wimperkruller
Bol.com

1. Shiseido €25,40

Niet alleen de Beautify redactie zweert bij deze holygrail van Shiseido, menig visagist ook. Niet voor niets hebben velen deze wimperkruller in hun make-up koffer gestopt.

tweezerman wimperkruller
Bol.com

2. Tweezerman €18,90

Zoals je ziet ben je bij Tweezerman niet alleen aan het juiste adres voor pincetten. Nope, ze maken ook nog andere tools, zoals deze hierboven.

nars wimperkruller
de Bijenkorf

3. NARS €23

Als je wimpers wil die zo lang zijn dat ze bijna tot je wenkbrauwen komen, raden we je aan om deze tool van NARS te gebruiken.

hema wimperkruller
HEMA

4. HEMA €2,50

Voor een goede budget optie raden we je aan om absoluut naar HEMA te gaan. Deze wimperkruller doet wat ‘ie moet doen en kost je een fractie van de (designer)prijs.

hourglass wimperkruller
de Bijenkorf

5. Hourglass €32,50

We zijn helemaal in onze nopjes met de komst van Hourglass naar de Bijenkorf. Daardoor is het namelijk een stuk makkelijker geworden om deze wimperkruller in ons winkelmandje te stoppen.

Meer lezen over lange wimpers?