Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Reizen 17 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Weekendje Londen? Dit zijn de hotspots waar je écht een bezoekje aan wil brengen

Bel de meiden maar op, want dit jaar willen jullie een bezoekje brengen aan Londen. De Engelse hoofdstad is altijd een goed idee om te bezoeken. Helemaal als je de volgende hotspots bezoekt.

In Londen is ontzettend veel te beleven. Van een ritje in The London Eye tot de gezelligste plekken om thee te drinken. In deze levendige stad hoef jij je niet te vervelen.

Hotspots in Londen

We hebben zo onze lijst met favoriete steden en Londen staat hier zeker op één van de eerste plekken. Daarom is het weer een goed idee om in 2020 een reisje te boeken naar deze geweldige stad. De volgende hotspots maakt het bezoekje he-le-maal af.

1. Sketch

Een plek waarbij alles roze is, wil je toch bezoeken? In Londen vind je het restaurant van je dromen. Het interieur bij Sketch is namelijk in je favoriete kleur. Van een roze velvet bank tot roze muren. Ga voor de high tea en geniet ook nog eens van een roze champagne.

2. Coppa Club

Zin om een lekker hapje te eten? Dan wil je echt een bezoekje brengen aan Coppa Club. Naast dat je hier geniet van de lekkerste gerechten, kan je ook nog plaatsnemen in een iglo. Dit klinkt al top, maar wacht maar tot je het uitzicht op de Tower Bridge ziet.

3. Sky Garden

Een bezoekje aan de Sky Garden is ook zeker iets wat je op je lijstje wil zetten. Je hebt hier namelijk een prachtig uitzicht over de stad. Met een restaurant, brasserie en twee barren vermaak jij je hier sowieso.

4. Peggy Porschen

Niet alleen het roze restaurant Sketch wil je bezoeken. Peggy Porschen wil je ook niet missen. Bij dit oh zo schattige roze plekje in de stad kan je terecht voor de lekkerste thee, taart én cupcakes. Maar alleen al voor het interieur is dit de plek waar je wil zijn.

5. Night Tales

Na een gezellige dag nog wat energie over? Dan wil je voor wat drankjes en dansjes langs Night Tales. Je kan hier genieten van de lekkerste cocktails, snacks en de beste muziek.

6. Farm Girl

De dag goed beginnen doe je met een ontbijtje bij Farm Girl. Je vindt dit restaurant op vier verschillende plekken in Londen en het eten is verrukkelijk. Van de lekkerste pannenkoeken tot een açai bowl, het is hier allemaal te vinden.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: