Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 20 jan 2020
Leestijd: 4 minuten

Meiden met het sterrenbeeld Waterman opgelet! 15 dingen die mensen niet over jou weten

Ben jij geboren onder het sterrenbeeld Waterman? Dan heb je vast al veel over jouw sterrenbeeld gelezen. Maar meiden met dit sterrenbeeld hebben veel geheimen die niémand van ze weet. Tot vandaag, want deze bijzondere eigenschappen van jou moet iedereen weten.

De Waterman staat bekend als creatieve en eigenwijze types. Je wilt je graag onderscheiden van de rest en dat lukt je eigenlijk altijd. Simpelweg door jezelf te zijn.

Dit weet niemand van het sterrenbeeld de Waterman

Meiden met het sterrenbeeld Waterman staan bekend om loyaliteit in vriendschappen. Maar tegelijkertijd kun je soms ook best gesloten zijn. Je vindt het namelijk niet fijn om je zwaktes te tonen aan je omgeving.

Maar lieve Waterman, er zijn zoveel mooie, grappige en leuke dingen over jou te zeggen. En dat werd hoogtijd. Alsjeblieft, vijftien dingen die niemand van jou weet:

1. Je denkt graag voor jezelf

Het sterrenbeeld Waterman neemt niet snel iets aan van een ander. Als iedereen A zegt, zal jij nog altijd kritisch nadenken over optie B. En mocht jij vinden dat optie B de beste keuze is, dan zal je die altijd nemen.

2. Je bent dol op muziek

Voor jou bestaat er geen leven zonder muziek. Grappig genoeg heb je ook een vrij aparte muzieksmaak en mensen zoeken dat niet achter jou. Je luistert graag muziek in je eentje en deelt niet gauw jouw smaak. Waarom niet Waterman?

3. Je kunt bent een enorme denker

Je hebt een groot talent om situaties te analyseren totdat je erbij neervalt. Of het nou over vriendschap, liefde of werk gaat. Jij denkt altijd na. Iets minder zou geen slecht idee zijn voor je innerlijke rust.

4. De Waterman kan niet liegen

En daar mag je best blij mee zijn. Je bent een open boek voor iedereen. Als je wel begint te liegen dan lijkt je neus letterlijk te groeien, zo doorzichtig zijn jouw leugens (voor bestwil).

5. Je kunt behoorlijk boos worden

Dit is iets wat echt niemand achter de altijd vrolijke Waterman zoekt. Maar als jij boos bent dan lijkt er wel stoom uit je oren te komen. Het kan zomaar zijn dat bij jou de stoppen echt doorslaan en je dingen doet waar je spijt van hebt. Temperament dat heb je wel Waterman.

6. Je hebt een hekel aan opscheppers

Mensen die altijd maar moeten laten zien dat ze de beste, mooiste of leukste zijn vind jij vreselijk. Je bent helemaal allergisch voor mensen die pochen met spullen en geld. Mooie eigenschap meid.

7. Je houdt van sarcastische humor

En soms wordt dit niet helemaal begrepen door je omgeving. Je zou er goed aan doen om iemand te vinden die dezelfde soort humor met je deelt. Even checken wie van je vriendinnen hetzelfde sterrenbeeld hebben?

8. Waterman laat maar weinig mensen écht toe

En daardoor heb je een kleine maar hele hechte groep mensen om je heen die dierbaar zijn. Je bent het type dat vriendinnen heeft vanuit de wieg. Je bent enorm trouw in vriendschappen en vindt nieuwe vriendschappen niet perse nodig.

9. Je vindt het moeilijk om emoties te tonen

Als er iets heftigs gebeurd in het leven van dit sterrenbeeld dan doe je daar vrij luchtig over. Maar diep van binnen vind je het gewoon moeilijk om je emoties te tonen. Als jij huilt dan altijd alleen. Lieve Waterman, bel je de volgende keer gewoon wél één van je lieve vrienden op?

10. Je houdt van veranderingen én bent onvoorspelbaar

Jouw leven moet niet saai zijn, daar krijg je de kriebels van. Het kan zomaar opeens zijn dat jij hebt besloten om een half jaar te gaan reizen. Alles is al geregeld voordat je omgeving het weet. Ja meid, jij bent nogal onvoorspelbaar.

11. De Waterman leert van zijn fouten

Soms ga je behoorlijk hard onderuit maar dankzij je grote talent voor het nadenken over álles maak je de fout niet nog een keer. Je kunt kritisch kijken naar jezelf en leren van je fouten. Hierdoor groei jij snel als persoonlijkheid.

12. Je bent een luisterend oor

En bent ook goed in advies geven aan andere mensen. Je oordeelt niet snel waardoor mensen het fijn vinden om bij jou te komen met problemen en of geheimen. Wees hier blij mee want je helpt een hoop mensen uit de brand.

13. Je bent soms te vergevingsgezind

Waardoor je soms te lang in een relatie blijft hangen waar je niet blij mee bent. Je ziet altijd het goede van de mens waardoor je soms met rotte appels blijft zitten. Waarom ben je niet net zo kritisch op andere mensen als op jezelf lieve Waterman?

14. Je hebt een sterke mening en laat deze graag horen

Discussie aan tafel? Het is je favoriete bezigheid. Als je een mening hebt laat je deze graag horen. De tafelgenoten hebben er geen probleem mee want je luistert ook graag naar tegenargumenten.

15. Je droomt groot

Je wilt hard werken voor je dromen en jaagt ze letterlijk achterna. Als jij op wereldreis wilt dan blijft dat niet een droom maar wordt het werkelijkheid. Er is één ding zeker: jouw leven wordt alles behalve gewoon.

Meer over het sterrenbeeld Waterman:

Zodiacfire.com