Zara Bircan
Zara Bircan Love & Seks 17 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 sterrenbeelden-combinaties maken dé perfecte koppels

Hoe goed je het met een ander kan vinden, kan liggen aan de compatibiliteit van jullie sterrenbeelden. Het staat al in de sterren geschreven bij welk sterrenbeeld jij het best past. Beautify vertelt je welk sterrenbeeld de liefde van jouw leven kan worden.

Natuurlijk heeft elke relatie vertrouwen en communicatie nodig, maar soms vind je de liefde met de één makkelijker dan met de ander. Check snel of jouw partner of nieuwe vlam ook toevallig perfect bij jouw sterrenbeeld past.

Het perfecte sterrenbeeld voor jou

Een geweldige relatie waarin alles in balans is, dat komt niet zomaar op je pad terecht. De volgende sterrenbeelden weten elkaar in ieder geval tevreden te houden.

Ram & Boogschutter

Een Boogschutter is dé perfecte partner voor een Ram en leert een Ram het plezier van dingen in te zien. Ook kan de Boogschutter geen genoeg krijgen van de avontuurlijke kant van de Ram en werken zij perfect samen.

Maagd & Steenbok

Een Maagd en een Steenbok vinden het beiden belangrijk dat zelfs de kleinste dingen al besproken kunnen worden. Ze zijn niet bang voor discussies en weten deze zonder problemen op te lossen.

Stier & Kreeft

Een Stier heeft verschillende meningen en een Kreeft is een geweldige luisteraar. Deze twee lovers hebben gelijk al het idee dat ze zich naar elkaar kunnen openstellen. Een Kreeft heeft zekerheid nodig en een Stier is gelukkig één van de meest loyale sterrenbeelden.

Tweelingen & Waterman

Deze twee sterrenbeelden hebben hun eigen manier van communiceren die niet iedereen altijd begrijpt. Zij zijn direct en houden van duidelijkheid. Alleen dit al vormt een sterke band waar niets tussen kan komen.

Leeuw & Waterman

Een Leeuw laat het hart van een Waterman smelten. Deze twee sterrenbeelden durven bij elkaar hun emoties te laten zien. Zo kan het bijna niet anders dan dat zij allebei verliefd op elkaar worden.

Weegschaal & Tweelingen

Een Weegschaal houdt ervan om verrast te worden. Een kleine liefdesbrief of een spontane date onder de sterren is al genoeg om deze relatie spannend te houden. Met een Tweelingen is elke dag anders. Deze twee sterrenbeelden vullen elkaar perfect aan en weten precies wat de ander nodig heeft.

Schorpioen & Stier

Een Stier wil alle kanten van een Schorpioen leren kennen. Al is dat niet heel makkelijk, want Schorpioenen hebben tijd nodig om zich open te stellen. Maar een Stier weet een Schorpioen met charmes over te halen. Hierna krijgen ze geen genoeg meer van elkaar en begrijpen deze twee sterrenbeelden elkaar door en door.

Vissen & Steenbok

Hoewel deze twee sterrenbeelden zo verschillend lijken, passen ze juist perfect bij elkaar. De Steenbok zorgt ervoor dat de Vissen met beide voeten op de grond blijft staan, terwijl een Vissen er weer voor zorgt dat de Steenbok ruimdenkend wordt. Zo houden een Vissen en een Steenbok elkaar perfect in balans.

Lees ook: