7 redenen waarom je à la minute naar Londen wil

Woehoeee.. Pak je koffers en op naar Londen. Vanaf vandaag rijdt de Eurostar direct vanaf Amsterdam naar Londen en sta je binnen vier uur in het centrum van deze wereldstad. Hier zijn nóg zeven redenen waarom je zo snel mogelijk een bezoekje aan Londen wilt brengen:

1. In Londen is nu het bloesemseizoen

In ons artikel over de zes mooiste plekken om tijdens de lente te zijn, schreven we ook al over Londen. Want ja, deze stad is echt een plaatje tijdens de lente. En al helemaal in de wijk Notting Hill. Daar wil je sowieso al naartoe, maar in maart en april ziet het er extra insta-waardig uit.

Nu je toch in deze wijk bent, loop dan even door Portobello Road, zó schattig. Ook Greenwich Park is een roze zee van bloesemblaadjes en een echte must see.

2. Je kunt ronddwalen door de mooiste wijken

In Londen wonen de meeste miljonairs en miljardairs ter wereld, en zij wonen in de mooiste panden van de stad. Londen heeft prachtige wijken waar peperdure woningen staan. In de wijk Chelsea woont de elite van de stad. Als je hier rondloopt kom je vast en zeker een celebrity tegen. En wauw, je kunt hier de mooiste foto’s maken.

3. Je kunt een knop indrukken voor champagne

In dit restaurant komt je droom uit. Bij Bob Bob Ricard druk je op een knop ‘Press for champagne’ en de koude champagne wordt geserveerd. OMG. Het restaurant beschikt zelfs over een private dining room, maar daar moet je een minimum bedrag besteden van 1143 euro.

Gewoon even langslopen voor een fotootje dan maar, want het interieur is prachtig. 1 Upper James St, Soho, Londen.

4. Breng een bezoekje aan Platform 3/4

Je kunt nu eindelijk een bezoekje brengen aan platform 3/4. En ja, jij als Harry Potter fan hebt dat altijd al gewild. Maak de foto net als je springt en je vliegt zo richting Hogwards. Goals. Kings Cross Station, Kings Cross, Londen.

5. Je wil echt naar de Borough Market

We love food. Borough Market doet ons denken aan de Foodhallen in Amsterdam. Bij de vele stands kan je de hele dag terecht voor de lekkerste hapjes. 8 Southwark St, Londen.

6. En chillen in Shoreditch

Alle creatieven en jonge studenten komen samen in de hippe wijk Shoreditch. Vooral Brick Lane is de place to be in dit stadsdeel. Je kunt er genieten van heerlijk eten op de streetmarkets en je kunt eindeloos vintage shoppen in de vele vintage winkeltjes. Er zijn tientallen koffiebarretjes en ’s avonds zijn er veel restaurants en clubs geopend.

7. Er zijn een heleboel Insta-waardige eetplekjes

Wauuuuw. Deze twee plekjes zijn de aller aller aller mooiste tentjes de je ooit hebt gezien. Tout bekend Instagram maakt een foto bij Peggy Porschen en eet er een snoezig versierde cupcake, om vervolgens een wijntje te drinken bij Sketch. Alles is daar roze, dus daar wil je zijn. Het adres van Peggy Porschen is 116 Ebury St, Belgravia, en Sketch kun je vinden op 9 Conduit St, Mayfair.

Reageer op artikel:
7 redenen waarom je à la minute naar Londen wil
Sluiten