Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 17 jan 2017
Leestijd: 3 minuten

Houdt hij écht van je? Als hij deze 9 dingen doet, hoef je je geen zorgen te maken

Hij houdt van je, hij houdt niet van je. Twijfel je of je prins op het witte paard wel écht jouw kers op de taart is? Jouw geschenk uit de hemel? De perfecte schoonzoon? Of is je boy misschien toch niet helemaal jouw perfect match? Als hij deze 9 dingen doet, hoef je je geen zorgen te maken:

1. Je spookt door zijn hoofd

Je merkt dat hij je regelmatig een lief berichtje stuurt, hij vraagt hoe je dag was en hoe het met je gaat. Als hij iets tegenkomt wat hem doet denken aan jou, dan laat hij dat weten. Kortom, speel jij een grote rol in zijn leven, dan investeert hij in jullie relatie.

2. Hij behandelt je met respect

Het is een cliché, maar oh zo belangrijk in een relatie. Een man hoort je met respect te behandelen. Hij geeft om je, hecht waarde aan jouw mening, geeft je complimenten en ziet jouw ochtendhumeur elke keer weer door de vingers. Hij koopt repen chocola voor je wanneer je maandelijkse feestje weer voor de deur staat, ook al komt hij daardoor te laat op zijn afspraak. Hij is een blijvertje als hij voor je door het vuur gaat.

3. Hij durft je aan te raken in het openbaar

De meeste mannen vinden het geen probleem om hun schatje aan te raken. Maar wanneer er een publiek omheen staat, kunnen ze wat aarzelen. Slaat hij zijn arm om je heen wanneer jullie over straat lopen? Dan verkondigt hij vol trots dat jij de zijne bent en dat hij je zal beschermen tegen het kwaad. (Je bent immers een magneet voor andere mannen en dat weet hij). Ook lief: als hij je de hele avond blijft knuffelen zonder dat hij er seks voor terug verwacht. Houden die vent.

4. Hij zet zijn koppigheid opzij voor jou

Hij hoeft zijn gelijk niet altijd te halen, hij laat jou je favoriete film kiezen ook al heeft hij een godsgruwelijke hekel aan The Notebook. Hij is echt verliefd op je als hij jou laat kiezen en ook zijn hart gebruikt in plaats van alleen zijn verstand.

5. Hij vindt het belangrijk dat je zijn familie mag

Als hij waarde hecht aan het feit dat jij de belangrijkste mensen in zijn leven leert kennen, dan is hij gek op je. Als hij klaar is om je te introduceren aan zijn familie, en hij je na afloop vraagt of je ze mag, dan loopt hij niet weg. Alleen een trotse man wil je showen aan iedereen.

6. Hij wil voor je zorgen

Mannen zijn misschien niet altijd het meest zorgzaam en weten niet elk probleem voor je op te lossen. Maar, het feit dat hij het probeert zegt genoeg. Hij geeft om je en wil dat jij je goed voelt, dat je lacht.

7. Hij zegt ‘we’ in plaats van ‘ik’

Luister eens goed naar hoe hij praat. Als hij woorden als ‘wij’ en ‘ons’ gebruikt, denkt hij niet meer alleen aan zichzelf als individu. Jij hoort namelijk bij hem. En hij houdt ervan.

8. Hij is niet bang voor ruzies of verontschuldigingen

Soms maakt een ruzie jullie relatie alleen maar sterker. Dat is op dat moment dan even nodig. Een man die verliefd is op jou, is niet bang om de confrontatie aan te gaan. En daarna durft hij sorry te zeggen. Wanneer de bom is gebarsten luistert hij nog steeds naar je en wil hij je absoluut niet kwetsen. Liefde draait om toegeven dat je fout zit en niet bang zijn om ‘sorry’ te zeggen.

9. Hij betrekt jou in zijn toekomstplannen

Wil hij volgend jaar met je op vakantie? Nodigt hij je uit mee te gaan naar die bruiloft over een jaar? Maakt hij grapjes over hoe jullie kinderen er later uit zullen zien? Nee, hij is echt niet van plan om jou te laten gaan.

Als jouw lover zegt dat hij van je houdt, geloof hem dan. Twijfel niet als hij voldoet aan het bovenstaande en onthoud: niemand is perfect. Gaan met die banaan.

LEES OOK: 6 dingen die je nooit hoeft te vragen aan de man die echt van je houdt