Yasmine Esser
Yasmine Esser Beauty en Style 9 jan 2017
Leestijd: 2 minuten

Waarom tegenovergestelde sterrenbeelden elkaar juist aantrekken

Opposites attract in de liefde. Als je zelf een beetje verlegen bent, ben je des te meer onder de indruk van die zelfverzekerde macho man. En als je je snel druk maakt om dingen, is een relaxt type om je leven mee te delen eigenlijk heel prettig. Datzelfde geldt voor sterrenbeelden. De tegenovergestelde sterrenbeelden trekken elkaar aan. Tijd om in de sterren te kijken wat jouw ideale partner is dus.

Ram en Weegschaal

De Weegschaal is altijd bezig met of anderen het wel naar de zin hebben en wat hun mening is. De Ram kan de Weegschaal leren om meer aan zichzelf te denken. Je eigen geluk is immers ook heel belangrijk.

De Weegschaal kan de Ram weer leren om wat diplomatieker te zijn en dingen net wat tactischer te zeggen. De Ram kan namelijk best bot overkomen. Dit sterrenbeeld zegt namelijk precies wat ‘ie denkt. Ook kan de Weegschaal de Ram leren wat meer aan anderen te denken.

Kreeft en Steenbok

De Steenbok is een ambitieus type en de Kreeft is juist meer huiselijk. Maar daarom passen ze perfect bij elkaar. De Kreeft kan een thuis creëren voor de ijverige Steenbok.

Omgekeerd kan de Steenbok de Kreeft juist leren om wat vaker het huis uit te gaan en de wereld te ontdekken.

Tweeling en Boogschutter

De Tweeling kan de Boogschutter leren wat tactischer te zijn. De Boogschutter is namelijk heel direct en zegt altijd waar het op staat.

De Boogschutter zorgt voor passie in een relatie. De Boogschutter is namelijk vurig, levenslustig en avontuurlijk. De Tweeling kan juist nogal oppervlakkig zijn in de liefde, daarom vullen ze elkaar prefect aan.

Stier en Schorpioen

De Schorpioen is een heel emotioneel persoon, die handelt vanuit intuïtie. De Stier kan dat een beetje kalmeren, want dit sterrenbeeld is juist heel nuchter.

Andersom kan de Schorpioen de Stier juist leren om verder te kijken dan de logica en het verstand en weer in contact te komen met gevoelens.

Leeuw en Waterman

De Leeuw kan de Waterman leren om wat liever en vrijgeviger te zijn. Watermannen kunnen nog wel eens kil overkomen.

De Waterman kan de Leeuw dan weer leren om wat bescheidener te zijn. Leeuwen houden namelijk van aandacht.

Maagd en Vissen

Vissen zijn dromerige types. De Maagd kan de Vissen helpen om wat meer down to earth te worden.

De Vissen kan de Maagd juist leren om te dromen en ambitieus te durven zijn. Als je niet durft te dromen, gebeurt er ook niets.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Oehlala! Dit is de liefdeshoroscoop voor 2017