Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 21 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Indigo uit De Bachelor weer helemaal verliefd? Volgens geruchten is dit is haar nieuwe lover

We kennen Indigo allemaal van het programma De Bachelor waarin ze meedeed om het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Het is haar (helaas) niet gelukt om zijn liefde te winnen, maar het lijkt er op dat de realityster nu wél de liefde heeft gevonden. En ook weten wij wie de gelukkige is.

En nee, het is niet Rijk Hofman.

Dít is de nieuwe vriend van Indigo

Na haar deelname aan De Bachelor gingen er al vrij snel geruchten rond dat Indigo het leuk zou hebben met Rijk Hofman. De twee hebben dan ook een tijdje gedatet, maar een echte relatie is het nooit geworden. Laatst was Indigo te zien in een video van Rijk, waarin ze duidelijk maakte dat ze het wel leuk had met iemand. Het was toen nog een geheim en we mochten nog niet weten om wie dit zou gaan, maar tóch is het nu bekend geworden. Reality FBI is er namelijk achter wie de gelukkige is die zich nu de vriend (??!!!) van Indigo mag noemen.

Het zou namelijk gaan om… Folkert Slump! Reality FBI vertelt op hun Instagram waarom ze denken dat Indigo en Folkert een koppel zijn: “Dit kanaal heeft een flauw vermoeden dat @indixoord en @folkert_slump het al een tijdje héél gezellig hebben en elkaar misschien zelfs een beetje leuk vinden. Ze maken er in ieder geval onder hun eigen posts geen geheim vanen dat ze vaker op hetzelfde plekje net na elkaar een story plaatsen, kan ook geen toeval zijn.” Gelukkig hebben ze ook wat bewijs voor ons verzameld, zodat we het met onze eigen ogen kunnen bekijken. Check de foto’s hieronder.

Instagram @reality_fbi
Instagram @reality_fbi

We zijn benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Whut?! Zijn Love Islands’ Jotti en Cas dan toch niét uit elkaar?