Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty en Style 9 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG, je kan hier de kleding van je favo influencers kopen

Lekker scrollen door Instagram en de mooiste outfits zien van de influencers die je volgt, is iets wat we uren kunnen doen. Met geluk taggen ze weleens waar ze die leuke items hebben gescoord, maar helaas blijft het vaker een mysterie. Tot nu, want je kan tegenwoordig de kleding van je Instagram-favorieten scoren.

Look van een influencer

Soms heb je van die dagen waarop je met je handen in het haar voor je kledingkast staat. Geen idee hebben wat je nou weer aan moet trekken, zorgt ervoor dat we al snel onze telefoons als hulplijn inschakelen.

Rebelle

Op de Nederlandse website Rebelle.com is nu de mogelijkheid om oude kleding van bekende influencers te kopen. Het werkt net als Marktplaats, alleen is het de kleding van je eventuele stijlicoon.

Super leuk toch? Onder de categorie ‘Shop Her Closet’ kan je per influencer de leukste kleding shoppen.

United Wardrobe

Naast grote websites zoals Rebelle, waar je in één oogopslag kan kiezen uit de kleding van allerlei influencers, zijn er ook andere opties. Op websites zoals United Wardrobe zijn er ook vaak Instagram-sterren die hun kleding verkopen.

In ieder geval is het nu makkelijker dan ooit om de geliefde designerstukken van je instagram-favorietten te kopen. Zo zie jij er ook meteen uit als een echt stijlicoon.

Dit vind je wellicht ook interessant.

Influencer worden? Je kunt een digitale make-over winnen en die droom uit laten komen