Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Mooi huidje: dit zijn de beste Instagram-accounts om te volgen voor skincare advies

Soms zien we door de bomen het bos niet meer als het gaat om skincare-producten. Welke ingrediënten werken nu voor jouw huid, en welke juist niet? Daarom is een beetje advies soms wel handig. Wij zetten de beste dermatologische Instagram-accounts voor je op een rijtje voor het beste skincare-advies.

Door deze accounts weet jij precies wat je nodig hebt voor jouw huidje.

De beste Instagram-accounts over skincare

Raak jij ook lichtelijk in paniek wanneer je de achterkant van een nachtcrème of facewash leest door alle moeilijke woorden? Je bent niet de enige. Al die ingrediënten kunnen behoorlijk eng klinken. Maar hoe weet je nu welke het beste zijn voor jouw huid?

Gelukkig zijn er genoeg dermatologen die via Instagram advies geven over wat jij nodig hebt voor jouw huidtype.

1.Dr. Anjali Mahto

Naast dermatoloog is deze vrouw ook auteur van het boek The Skincare Bible en geeft ze down to eath skincare advies aan haar 90 duizend volgers op Instagram.

2. Dr. Soma

Haar echte naam is Cristina Psomadakis, maar onder de naam Dr. Soma geeft deze dermatoloog haar volgers het beste skincare advies. Deze drukke lady is daarnaast ook het hoofd van de digitale afdeling van The British Society Of Medical Dermatology.

3. Dr. Ifeoma Ejikeme

Deze dokter heeft een eigen huidkliniek genaam Adonia Skin Clinic waar ze zelf medisch directeur is. Daarnaast deelt ze dus ook haar kennis met ons via Instagram.

4. Dr. Sam Bunting

Dr. Sam Bunting geeft al jaren advies aan beauty-redacteuren voor skincare artikelen. Ze staat erom bekend je skin te kunnen omtoveren tot een happy and healthy huidje.

5. Dr. Ewoma Ukeleghe

Deze dokter heeft awards gewonnen voor haar medische en cosmetische werk. Superhandig voor ons dus dat ze haar kennis over skincare met ons deelt via haar Instagram-account.

Lees ook: 3 oefeningen voor mooie gezichtscontouren en die strakke kaaklijn