Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben jij een ster in ongemakkelijk zijn? Dan heb je deze TikToks nog niet gezien

Ongemakkelijk zijn is een kunst. Altijd maar de verkeerde kant op gaan zodra er drie kussen worden gegeven, waardoor er zo’n awkward dans-situatie ontstaat. Of wat dacht je van denken dat iemand naar je zwaait, terwijl dat helemaal niet het geval is? Het is een kunst. En het is ook héél pijnlijk om het te zien gebeuren. Of je nou je eigen gênante verhalen wil delen óf wil genieten van andermans ongemakkelijkheid, op TikTok vindt je het allemaal.

Op de populaire app wordt er namelijk een sound gebruikt die zich perfect leent om die verhalen eens te delen met de rest van de wereld. We praten je bij.

TikTok-trend: ongemakkelijke situaties delen

Social media kan een hele fijne uitlaatklep zijn. Oók TikTok. En dan vooral om gênante momenten te delen, want sommige gebeurtenissen zijn toch te hilarisch om niet te delen? Helemaal als er beeldmateriaal van is. Liever alleen maar gluren en genieten van andermans ongemakkelijkheid? Niks fijner dan plaatsvervangende schaamte. Da’s natuurlijk ook mogelijk. Dít zijn onze favoriete video’s over ongemakkelijke gebeurtenissen.

1. Een mail te vroeg verstuurd

We kennen het allemaal wel: je bent een mailtje aan het tikken en ineens druk je per ongeluk op verzenden. Terwijl – of course – het mailtje nog helemaal niet verzonden had moeten worden. Het overkwam ook deze TikTokker en het mailtje wat de ontvanger kreeg leek daardoor wel heel desperate..

@nikkithechameleon

Leonard was a bit confused #wakingupinthemorning #fyp #trending

♬ original sound – Amir Yass

2. Of een belangrijk onderdeel vergeten in je mail

Te vroeg een email versturen levert ongemakkelijke situaties ook, maar essentiële dingen vergeten te vermelden in je mail ook. Zie maar.

@eviejohns0n

I’m a terrible student 😂🤦🏼‍♀️ #funny #unistudent #fyp #foryoupage #foryou

♬ original sound – Amir Yass

3. Of de verkeerde bijlage bijvoegen

Of wat dacht je van een verkeerde bijlage bijvoegen? Niet je CV sturen, maar een nude. Yikes.

@itsnotshahla

I skipped school for a whole week after this😭 #fyp

♬ original sound – Amir Yass

4. Net doen of het niet is gebeurd

Oké, iets ongemakkelijks doen is één ding. Het daarna verbloemen alsof het niet gebeurd is terwijl er een kans is dat mensen het wel hebben gezien, is next level.

@kenziehodson

i really tried to play it off I- #foryou

♬ original sound – Amir Yass

5. Awkward knuffel

Iemand een knuffel geven terwijl diegene dat helemaal niet van plan was, maar wel die beweging maakte is heel pijnlijk. Kijk onderstaande video dan ook op eigen risico.

@elizabethao037

By far the most embarrassing moment of my life! #QuickerPickerRapper #fyp

♬ original sound – Amir Yass

5 herkenbare (en ongemakkelijke) situaties die je herkent als je snel zweet