Demi Rutten
Demi Rutten Life 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Make-up lover? Dan wil je Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star zien

Make-up, we houden ervan maar het aanbrengen is moeilijker dan het lijkt. Naast onze basic alledaagse looks, is het natuurlijk een hele industrie met talloze succesvolle artiesten. Die artiesten krijgen nu de kans om zichzelf te bewijzen in de nieuwe ‘talentenjacht’ Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star.

Wij gaan kijken, alleen al om Nikkie Tutorials te zien schitteren als jurylid. 😉

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star

Een make-up artiest stopt niet bij een simpele mascara en lipgloss, die gaat los met kleuren en een gezicht is hun blanke canvas. Hoewel we het zelf niet kunnen (we hebben al moeite met een fatsoenlijke winged eyeliner), genieten we ervan om te zien wat voor kunstwerken zij maken.

En vanaf vandaag kunnen we daarvoor terecht op Videoland, want de eerste 2 afleveringen van Glow Up  staan nu online. In deze talentenjacht gaat Roxeanne Hazes samen met juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus opzoek naar de beste make-up artiest van Nederland.

10 kandidaten

We volgen (vanaf vandaag) elke maandag de 10 kandidaten die strijden om de titel. Zij zullen elke week naar opdracht een make-uplook moeten maken, waarna ze beoordeelt zullen worden door Nikkie en Pernell. De slechtste valt natuurlijk af.

Nikkie, Roxeanne en Pernell

We love powervrouw Nikkie de Jager, met haar altijd gezellige babbel. Maar in dit programma is ze er natuurlijk om de kandidaten te beoordelen. Dat belooft een hele andere Nikkie dan we gewend zijn.

Glow Up is het presentatiedebuut van Roxeanne Hazes, en ook voor Pernell is dit zijn televisiedebuut. Hij heeft wel al 35 jaar ervaring als visagist en deed zelfs de make-up van koningin Maxima. ‘

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf vandaag elke maandag te zien op Videoland.

Lees ook: Love is in the air: er komt een derde seizoen van Love Island US- en het krijgt Big Brother vibes