Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

5x de meest irritante dingen die je lief in de badkamer doet

Je lief is natuurlijk de leukste van de wereld, dat weten we allemaal. Maar wauw, zet hem of haar in een badkamer neer en je hebt de poppen aan het dansen. Of erger nog: jij bent al in de badkamer en je lief stormt ineens binnen, gebruikt en pleurt wat producten op de wasbak en gaat weer. Arghhh.

Deze en nog veel meer irritaties herken je gegarandeerd!

Irritaties in de badkamer

Het bad is al een tijdje aan het volstromen, je bent bijna klaar om het bad in te stappen en wat denk je? Je lief ligt er al in te relaxen. Uhm, excuse me? Of wat dacht je van die irritante busjes deo die ineens op de wasbak staan, terwijl je daar net mooi je mooiste flesjes beautyproducten hebt uitgestald. Herken jij al deze irritaties in de badkamer?

1. Jouw producten gebruiken

Jij hebt zo je favoriete beautyproducten, zoals een fijne shampoo en de perfecte conditioner. Het is niet de bedoeling dat iedereen – je vriend(in) – daar óók gebruik van maakt. Helemaal omdat hij of zij niet helemaal door heeft dat je niet de halve fles hoeft te gebruiken..

2. Rondslingerende onderbroeken

Ligt er in jullie badkamer altijd wel een verdwaalde onderbroek (of twee) op de grond? Jij weet direct wie dat heeft laten slingeren en jij was het niet. Wat is dat toch? Trek het uit voor je de badkamer in gaat, of neem het mee zodra je de badkamer uit gaat. Zo moeilijk is het niet.

3. Het bad kapen

Dit dus. We noemden hem al even, maar jij hebt het bad(ritueel) al helemaal klaargemaakt. Het bad stroomt vol, de bruisbal kan er al in en tijdschriftjes liggen klaar op de badrand. Je wil nog even een handdoek pakken (wel zo handig) en dat is hét moment waarop je partner denkt dat het bad voor hem of haar is bedoeld. Well, how about no. Dan maar samen in bad, iets minder ruimte en relaxed..

4. Poepen(!!!)

Poepen. Iedereen doet het. Geen probleem. Maar niet voordat jij wil douchen, aan je skincare-routine wil beginnen of eens lekker wil tutten. En laat dat nou net iets zijn wat je partner niet helemaal begrijpt. Die gaat namelijk lekker kakken voordat jij daar moet zijn. Het resultaat? Je me-time in een meurende badkamer.. Yikes.

5. Nooit het prullenbakje legen

Ligt er meer afval rondom het prullenbakje in je badkamer, dan in het prullenbakje zelf? We noemen lege wc-rolletjes, lege flesjes doucheproducten, you name it. Wat het ook is, het past in ieder geval niet meer in het overvolle prullenbakje. Begrijp het nou eens: als het prullenbakje tot de rand vol zit past daar écht geen lege shampoofles meer bij. Legen die handel.

Psst, is jouw vriend(in) een Steenbok? Dan herken je dit ook sowieso