Redactie
Redactie Love & Seks 15 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

5 x herkenbaar als je een relatie hebt met iemand met het sterrenbeeld Steenbok

Heb jij je weleens verdiept in je eigen sterrenbeeld? Dan zal je erachter zijn gekomen dat behoorlijk wat van jou karaktertrekken hier vandaan komen. Zo ook bij je partner. Heb jij een relatie met iemand met het sterrenbeeld Steenbok? Dan zal je deze (irritante) eigenschappen ongetwijfeld in hem of haar herkennen.

Partner met het sterrenbeeld Steenbok

Woon, werk of leef je samen (of dat allemaal) met een partner met het sterrenbeeld Steenbok? Pittig! Deze irritante eigenschappen zal je dan namelijk ongetwijfeld herkennen.

1. Het glas van jouw partner is altijd halfleeg in plaats van halfvol

Steenbokken staan erom bekend dat het pessimistische denkers zijn. Zo is het klassieke glas bij jouw liefje altijd halfleeg in plaats van halfvol – in tegenstelling tot jou dus. Soms best frustrerend, aan jou de taak om hem of haar wat vaker in te laten zien dat het glas ook halfvol kan zijn.

2. Jouw partner kan zich terugtrekken

Over het algemeen kunnen mensen met het sterrenbeeld Steenbok zich erg eenzaam voelen. Dat heeft helemaal niks te maken met jou maar is natuurlijk wel vervelend. Enige wat je hieraan kan doen is in ieder geval laten weten dat je er altijd voor je partner bent als hij of zij dat nodig heeft.

3. Je partner let op de centen

Ja ja, Steenbokken kunnen behoorlijk vrekkig zijn. Zo werd elk dubbeltje bij jullie minimaal zes keer omgedraaid. Best wel irritant als jij gewoon zin hebt om wat te spenden. Ieder zijn eigen spaarrekeningetje dan maar?

Lees ook: Deze 5 punten bepalen volgens experts of je relatie het overleeft

4. Jouw partner heeft altijd een oordeel klaar

Ook dit kan voor de nodige irritaties zorgen: iemand die áltijd wel een oordeel klaar heeft. Zo gaat het bij jullie ook als er ruzie is, jouw partner heeft al helemaal bedacht wiens schuld het is. Argh: Laat. Me. Nou. Even. Uitpraten.

5. Je partner is een tikkeltje egocentrisch

Mensen met het sterrenbeeld zijn een piecie egocentrisch ingesteld. Dit tot grote ergernis van jou. Maar stel je eens voor, er zijn stelletjes die allebei Steenbok zijn. Heftig!

Lees ook: Dé 2021 voorspelling over je relatie – volgens je sterrenbeeld