Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Is dít de nieuwe vlam van Monica Geuze?

Monica Geuze is momenteel misschien wel meest begeerde vrijgezelle dame van Nederland – nadat haar relatie met Robbert eindigde is ze in een intense single woman era belandt en daar praat ze dan ook graag over in haar podcast Geuze & Gorgels. De laatste tijd is ze aan het daten met iemand en dat is serieuzer dan alleen maar flikflooien en natuurlijk weten de juicechannels meer.

Is dit haar nieuwe liefde?! Het lijkt er wel op.

De nieuwe liefde van Monica Geuze

Het gaat om voetballer James Alexander Lawrence. Hij is Engels maar voetbalt momenteel in Duitsland, bij FC Nürnberg. Ze zijn vorige week samen in de Albert Heijn gespot (terwijl ze klef aan het doen waren) en momenteel zit Monica in Marrakesh en ook James is van de partij. De twee zijn door spionnen van Yvonne Coldeweijer gespot in het vliegtuig dus er is geen ontkennen meer aan.

Monica praat ook vaak over haar ‘nieuwe scharrel’ in Geuze & Gorgels. Daar vertelde ze dat het ging om een buitenlandse man, die ook in het buitenland werkt. Natuurlijk kan dat van alles zijn, maar nu vallen alle puzzelstukjes wel op hun plek.

Bekijk de Story’s van @lifeofyvonne hieronder:

Hi wordt nu ook Lars (Veldwijk) 2.0 genoemd, door zijn voetbalcarrière.

Kritiek op vakantieland

In een podcast-aflevering van Geuze & Gorgels vertelde Monica dat ze vier weken lang in Zanzibar zat voor opnames van De Bachelor, begin dit jaar. Het klinkt als een prachtige en tropische plek, maar volgens Monica is daar niks van waar.

“Het is echt.. met alle respect een verschrikkelijk eiland. Er een Instagram Reel en dat is dan Zanzibar expectations versus reality. Je hebt een mooi strand, punt. Voor de rest is het gewoon vloeibare schijt, dat hele eiland.” Lees hier de rest van haar review over Zanzibar.

Dus toch: Amy Rose en Saul zijn in verwachting