Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom je het vervolg van het boek ‘It Ends With Us’ wil lezen

Het boek It Ends With Us van Colleen Hoover is razend populair. Iedereen op TikTok heeft het er al tijden over en er wordt nu ook een film gemaakt met Blake Lively in de hoofdrol. Maar het verhaal eindigt daar niet, het heeft een vervolg. Het heet It Starts With Us (beetje verwarrend) en daar lees je hoe het verder gaat met de hoofdrolspelers.

Pas op: spoilers.

Waarom je ook het vervolg van het boek It Ends With Us wil lezen

In het verhaal wordt de Lily verliefd op een knappe neurochirurg genaamd Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, heel goed in zijn werk, bijzonder knap en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Niet door Atlas, wel door Ryle. Want hij lijkt niet helemaal te zijn wie hij in eerste instantie liet ziet. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

Lezen? Je koopt dit boek via Bol.com

Je hoopt maar dat het goed komt met Lily en dat is nou precies waarom je het tweede boek wil lezen, omdat je wil weten hoe het met haar gaat en dat je hoop dat die Ryle eindelijk het juiste pad kiest.

It Starts With Us

Aan het einde van It Ends With Us, kiest Lily voor haarzelf én de veiligheid van haar dochter en scheidt ze van Ryle. van Als Lily en haar ex-man een goed co-ouderschapsritme gevonden hebben, staat plotseling haar eerste liefde, Atlas, tegenover haar. Het leven heeft hem gevormd en hij heeft littekens, maar hij is Lily nooit vergeten.

Als Atlas haar op een date vraagt, zegt ze meteen ja. Maar hoewel ze gescheiden zijn, is Ryle nog steeds een groot deel van Lily’s leven. En als Ryle ergens niet blij van wordt.. is het de nieuwe vlam van Lily wel. En dan moet iedereen goed opletten..

Lezen? Dit boek koop je via Bol.com

 

Lekker bingen: dit is er in maart nieuw te zien op Videoland