Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Je kunt je nu inschrijven voor Winter Vol Liefde seizoen 3

Ook zo genoten van Winter Vol Liefde? Dan vind je het vast enig dat er een tweede seizoen aan zit te komen. Maar.. misschien nog wel beter: er worden nu al mensen gezocht voor het derde seizoen en jij kan je opgeven!

Als je in het winterachtige buitenland woont dan.

Winter Vol Liefde seizoen 3

Dat er een nieuw seizoen komt, is nog niet zeker. Maar het castingbureau wil wel graag weten of er animo is voor een derde seizoen en daarom kunnen mensen zich nu opgeven.

“Voor het eventuele derde seizoen van: ‘Winter Vol Liefde’, een televisieprogramma (van de makers van ‘B&B Vol Liefde’) zoeken wij single Nederlanders die wonen/werken in landen met een winters karakter. Het zijn enthousiaste personen die hun droom hebben nagejaagd, en hun leven nu graag met een Nederlandse partner willen delen”, zo laten ze weten.

“Bijvoorbeeld een vrijgezelle B&B/pension/hotel-eigenaar, een skischool-houder, makelaar, een eigenaar van een café/restaurant/hotel, of iemand die op dit soort plekken als bijv. manager werkt. Of bijvoorbeeld iemand die outdoor activiteiten begeleidt of organiseert. Andere beroepen zijn natuurlijk ook mogelijk, zolang diegene op zoek is naar de liefde.”

Iets voor jou?

Werk jij in het buitenland, hou jij van wonen in de sneeuw maar wil je wel graag een Nederlandse partner? Dan kan je je dus opgeven voor het nieuwe seizoen van Winter Vol Liefde.

Deze romantische komedie staat nu in de top 10-lijst op Netflix