Redactie
Redactie Beauty en Style 6 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

Heb je halflang haar? Dan staan deze kapsels jou waanzinnig mooi

Ben je net als je vriendinnen altijd op zoek naar inspiratie voor jouw haar? Dan ben je bij Beautify aan het goede adres. Deze keer behandelen we de leukste kapsels voor halflang haar, dus als jij in deze categorie valt wil je zeker even verder kijken.

Je standaard midden- of zijscheiding is ook zo… standaard. Omdat jij ook weleens wat anders wil hebben we de mooiste beelden voor je gevonden. Wedden dat je meteen je haar wil veranderen zónder dat je meteen naar de kapper hoeft?

Kapsels voor halflang haar

Hieronder vind je namelijk de leukste kapsels voor halflang haar die jou ongetwijfeld prachtig staan. Laat je vooral inspireren, want hier ga je heel blij van worden:

1. Pony


Dat de pony op dit moment een mega trend is, is jou vast niet ontgaan. Maar wist je al dat je een neppony kunt proberen? Dat betekent dat je het 1. kunt uitproberen om erachter te komen of het iets voor je is en 2. niet je haar hoeft te knippen.

Draag de pony zoals Kendall Jenner doet of hoe je het zelf wil: het staat je vast waanzinnig.

Het artikel gaat hieronder verder

Hotter dan hot! Lees hier welke pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

2. Accessoires


Alle kapsels zien er stiekem beter uit als je accessoires toevoegt. Ook bij halflang haar, dus. Een pin zoals op de foto hierboven is op dit moment hartstikke hip, maar ook de parelversie zou jou super mooi staan.

Bovendien zijn accessoires zoals deze perfect om te verbergen dat je stiekem niet zoveel zin had om je haar te doen ‘s ochtends, terwijl je er wel uitziet om door een ringetje te halen.

3. Beachy waves


Je hoeft niet meer écht naar het strand te gaan om die beachy waves in je haren te krijgen. Pak een krultang van ongeveer één inch en wikkel steeds een pluk van twee centimeter om de tang. Laat de pluk maximaal vijf seconden warm worden, zodat je een losse slag krijgt in plaats van een strakke krul.

Even afkoelen, uitborstelen en klaar is je prachtige kapsel. Dit hoeft je daarom niet meer dan tien minuten te kosten in de ochtend, ideaal toch?

4. Lage knot


De lage knot is je nieuwe favoriete kapsel voor halflang haar. Waarom? Omdat het perfect is voor de dagen waarop je eigenlijk je haar wil wassen, maar geen tijd hebt. Zet het strak vast met een tof elastiek en niemand die doorheeft dat je drastisch shampoo nodig hebt om je lokken te wassen.

5. Losse plukjes


Op sommige dagen wil je niets liever dan je haar uit je gezicht houden. Nu is het niet altijd even makkelijk om je haar leuk op te steken als het halflang is. Geen probleem: laat de voorste plukjes juist lekker loshangen. Het geeft namelijk niet als het niet in je staart of knot past, omdat het een speels effect geeft. Zet er een slag in met de krultang en je ziet er perfect uit.

Meer inspiratie?

Haar inspiratie! Deze kapsels voor halflang haar zijn prachtig en wil je meteen uitproberen