Redactie
Redactie Love & Seks 6 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

7 kleine dingen in een relatie waar je intens van geniet

In een relatie zijn er meerdere dingen en situaties waar je onverwacht heel blij van kan worden. Dat geluksgevoel brengt jullie nog dichterbij elkaar. Benieuwd welke kleine dingen ervoor zorgen dat jij zo intens van je relatie kan genieten? Tijd om er eens bij stil te staan.

De grote gebaren en liefdesverklaringen zijn ook welkom, maar soms zijn de kleinere momenten minstens zo belangrijk.

Lees ook: Hoe elke mislukte relatie je dichterbij De Ware brengt

Genieten van de kleine dingen in je relatie

In een relatie vier je de grote mijlpalen, maar sta je ook stil bij de kleine die ontzettend fijn zijn? Samen koken, lachen, huilen, wakker worden zijn allemaal dingen waar je soms onbewust intens gelukkig van wordt.

1. Samen in de lach schieten

Meestal ontstaat een intens geluksmoment tijdens het lachen. Samen lachen of zelfs in de lach schieten brengt jullie dichterbij elkaar doordat jullie dezelfde emotie samen ervaren. Er zit ook een grote kans in dat jullie dit moment niet snel gaan vergeten, omdat jullie je echt met elkaar verbonden voelen.

2. De tijd voor elkaar nemen

Tussen het rennen en vliegen door is het belangrijk om af en toe bij elkaar stil te staan. Het fijnst is als dit op een spontaan moment gebeurt. Zonder dat je het verwacht had hebben jij en je partner een moment voor elkaar en genieten daar volop van.

3. Samen wakker worden

Hoe fijn is het om knuffelend met de liefste persoon op aarde wakker te worden? Jullie genieten natuurlijk het meest van wakker worden op een zondagochtend, maar doordeweeks willen jullie het er ook nog van nemen. Wanneer de wekker gaat nemen jullie nog even een extra vijf minuten voordat de dag weer begint, om even van elkaar te genieten.

4. Elkaar masseren

Na een lange dag wil je niets liever dan met een wijntje of een warme kop thee op de bank ploffen en er niet meer van afkomen. En daar is je partner. Met massage-olie. De dag kan niet beter eindigen dan met een relaxende massage van je partner, toch?

5. Voor elkaars eten zorgen

Of het gaat om een croissantje op bed, een broodje in de middag of een kop thee in de avond: elk gebaar wat te maken heeft met eten is altijd welkom en worden we super blij van. Het is een teken dat jullie voor elkaar zorgen en dat maakt jullie een extra sterk koppel.

6. Elkaar plagen

Niks is belangrijker dan elkaar af en toe een beetje teasen. Hierdoor breng je de connectie weer naar een ander level dan alleen zoenen en knuffels geven en maakt de relatie af en toe net iets interessanter.

7. Gesprekken over de gekste dingen

Wanneer jullie ‘s avonds naar bed gaan vinden jullie het super fijn om even de dag te bespreken. Uiteindelijk lopen deze gesprekken altijd uiteen en hebben jullie het over de gekste dingen in het leven. Door jullie gedachtes met elkaar te bespreken, komen jullie meer op een lijn en dat zorgt voor een fantastische relatie.

Lees ook: Waarom je altijd lovers met bindingsangst aantrekt