Redactie
Redactie Love & Seks 1 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom je vriend je niet wil beffen (volgens een andere man)

Elke vrouw wil zo nu en dan wel eens goed verwend worden tussen de lakens. En ja, daar mag je lover best wel wat moeite voor doen. Ziet jouw vriend het écht niet zitten om je te beffen? Dat kan een reden hebben. Wij vroegen een man om uitleg en wie weet heb jij er wel wat aan.

Als je lover niet wil beffen

Het kan ontzettend vervelend zijn als je lover jou niet wil beffen terwijl jij daar wel behoefte aan hebt. Het kan zo zijn dat hij er een goede reden voor heeft, en daarom vroegen wij een man om opheldering.

1. Hij is beter met zijn handen

Het kan zijn dat je vriend denkt dat hij beter kan vingeren dan beffen. Als hij dat denkt, is de kans groot dat hij je eigenlijk altijd vingert omdat hij zeker weet dat jij daarvan klaarkomt. Tip: geef heel duidelijk aan waar jouw behoefte ligt. En geef hem vooral ook complimentjes over zijn bef-skills. Wie weet verandert hij nog wel van gedachten.

2. Jij vraagt er niet om

Niet alle mannen zijn proactief in het tonen van initiatief. Zolang jij niet aangeeft dat je gebeft wilt worden denkt hij misschien dat je daar helemaal geen behoefte aan hebt. Gevalletje ‘mensen die zwijgen lopen de kans niks te krijgen’. Trek lekker de stoute schoenen aan meid.

3. Hij heeft nog nooit gebeft

Het is helemaal niet zo raar als jouw lover nog nooit iemand heeft gebeft. Zeker als jullie nog maar kort een relatie hebben (en hij je nog nooit heeft gebeft) weet je natuurlijk niet zeker of dat het geval is. Als hij nog nooit heeft gebeft kun je je wel voorstellen dat hij het hartstikke spannend vindt. Wederom: praat erover met elkaar.

4. Hij vindt het niet fris

Sommige mannen wíllen niet beffen, gewoon omdat ze het echt niet fris (of zeg maar gerust vies) vinden. Weet dat dat NIET aan jou ligt. Laat hem weten dat jij je poenie goed verzorgd en dat je het ook geen probleem vindt om vlak voor een steamy night nog even een douche te pakken.

5. Jij pijpt hem niet

Oké, tricky one. Het kan zo zijn dat hij jou niet beft omdat jij hem ook niet pijpt. Praat er samen over. Wie weet vindt één van de twee (of jullie allebei) het niet fijn of willen jullie het eigenlijk allebei wel. In dat laatste geval, wij hebben nog een paar pijp tips voor je op een rij gezet. En denk maar zo, mannen denken soms heel simpel. Gelijk oversteken.

6. Het is zijn eigen onzekerheid

Mannen kunnen net als vrouwen ontzettend onzeker zijn. Iets wat je hem absoluut niet kwalijk kunt nemen. Hij is misschien bang dat jij niet klaarkomt en denkt dat hij het dan niet goed doet. Geef hem complimenten, dan komt hij vanzelf wel een keer over de brug.