Demi Rutten
Demi Rutten Life 20 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes please: bij deze webshops bestel je de lekkerste koekjes gewoon online

Krijg jij ook zo’n trek van al die lekkere koekjes en taarten die je op Tiktok en Instagram voorbij ziet komen, maar ben je geen held in de keuken? We got you. Bij deze online winkels bestel je de lekkerste koekjes en ze worden gewoon bij jou thuis bezorgd.

Dat wordt genieten op je cheatday of in het weekend. 😉

Koekjes bestellen

Op social media lijkt het altijd zo makkelijk. Ze maken de mooiste koekjes die lekker chewy en dik zijn met een mooie vulling en toppings om het af te maken. Maar als je zelf aan de slag gaat krijg je van die in elkaar gezakte platte pannenkoeken. We know the feeling.

Waarom zouden we het onszelf moeilijker maken dan het is? Er zijn namelijk webshops en Instagram winkels die dit soort lekkere koekjes gewoon verkopen en aan je deur komen leveren. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

1. Humble and Crumble

Onze nummer 1 is ook echt de eerste Nederlandse online cookieshop die er bestond. Ondertussen zijn er veel meer van dit soort winkels, maar this one started it all. Bij Humble and Crumble kun je iedere zaterdag om 8 uur ’s avonds koekjes bestellen uit het weekmenu. Elke week heeft deze webshop een ander weekmenu, met natuurlijk terugkerende bestsellers maar ook thema koekjes zoals voor Valentijnsdag, kerst en de winter.

De eigenaresse van deze winkel, Eva Quigley, is trouwens ook de moeite waard om te volgen op Instagram. Naast een cookie pro is ze namelijk ook een positiviteit en gezondheids-guru. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen in ons leven natuurlijk.

2. Letterbox bakery

Je snapt het denk ik al, maar het idee achter deze koekjes webshop is dat je koekjes gewoon door de brievenbus passen. Bij Letterbox Bakery kun je iedere vrijdag om 8 uur ’s avonds je bestelling plaatsen, en ook zij hebben een wisselend weekmenu.

3. Made by Momm

Deze webshop maakt vooral koekjes met een bedrukking erop. Je kunt dus koekjes laten maken met je bedrijfslogo, een naam voor een verjaardag, babyshower, noem maar op. Naast koekjes maakt Made by Momm nog veel meer lekkere dingen, zoals hot chocolate bombs, cakesicles en goodieboxen.

Lees ook: Yummie: dit simpele pastarecept van Zizzi wil je proberen