Audrey Garot
Audrey Garot Reality 5 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens geruchten doet dit ‘bekende’ koppel mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

We blijven elk jaar maar weer kijken naar het programma Temptation Island: Love or Leave. Hierin testen vier koppels of hun relatie sterk genoeg is en gaan ze de verleiding aan met de welbekende verleiders. En dit doen ze allemaal op nationale televisie. Niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er genoeg koppels die dit avontuur wél aan durven te gaan, want anders hadden we dit heerlijke programma moeten missen. Binnenkort komt er een nieuw seizoen aan en volgens geruchten doet er een wel heel bekend koppel mee. Beiden zijn al bekend met het Temptation-avontuur..

Alleen waren ze toen verleiders..

Dít koppel zou volgens geruchten meedoen aan Temptation Island: Love or Leave

Het is natuurlijk elk jaar weer afwachten wie er weer meedoen aan een nieuw seizoen van het programma. Vaak worden er van tevoren al verschillende deelnemers onthuld en ook dit keer is dat het geval. Zo heeft Juicechannel het eerste koppel onthuld die mee zou doen aan het programma en dat gaat over.. Evie van Vliet en Mike Koot!

Het grappige is dat Evie en Mike elkaar al kennen via Temptation Island: Love or Leave. In 2020 hebben ze allebei meegedaan als verleiders. Na de opnames is de vonk tussen hun overgeslagen en nu doen ze dus mee als koppel. Hoe leuk! Juicechannel vertelt hetvolgende over het koppel: “Van een bron op het vliegveld hebben wij vernomen dat Mike en Evie mee doen aan het nieuwe seizoen. De vorige keer deden ze beide mee als single en dit keer als koppel.”

Instagram @juicechannel

Dennis en Olivia

Ook gingen er eerder al geruchten rond dat Dennis Roos en Olivia Talar (bekend van het programma Ex On The Beach) als koppel mee zouden doen aan Temptation Island: Love or Leave. Toch lijkt het erop dat dit niet het geval is, ondanks dat ze eerder aangaven dat ze dit wel zagen zitten. Zo zegt Juicechannel hierover: “De twee zijn namelijk eergisteren niet door onze bronnen gespot bij de rest van de koppels en crew. Dus dat maakt de kans klein dat ze mee gaan doen.” Daarnaast vertellen ze dat er verder geen bekende mensen tussen de rest van de deelnemers.

Wat goéééd! familie Meiland viert dit jaar kerst op een cruiseschip en wij kunnen meegenieten