Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 30 jul 2017
Leestijd: 2 minuten

Heb jij kuiltjes in je wangen? Dan ben jij mega uniek en word jij aantrekkelijker gevonden

Ben jij gezegend met een schattig stel deukjes in jouw wangen? Good for you, want er zouden behoorlijk veel mensen een moord voor doen. Maar waarom is dit zo fijn om te hebben? Nou, simpel: je bent mega uniek en wordt automatisch aantrekkelijker gevonden. Als jij lacht krijg je van die schattige kuiltjes in jouw wangen, waar menig man van smelt. Flirten is voor jou dan ook een koud kunstje, want jij hoeft maar één keer te lachen en je hebt de harten van alle mannen veroverd. You’re one lucky girl. Maar waarom wordt dit eigenlijk aantrekkelijk en leuk gevonden?

Super schattig

Ten eerste worden jouw kuitjes geassocieerd met baby’s, iets waar mensen zich enorm aangetrokken tot voelen. Het is nu niet dat jij lijkt op een baby, maar de kuiltjes doen iets bij mensen waardoor ze zich positief en vredelievend over je gaan voelen. Jouw kuiltjes geven daarom een rustgevend en lieflijk effect.

Aantrekkelijker

Naast dat je wordt geassocieerd met schattige baby’s, word jij met deze kuiltjes ook aantrekkelijker gevonden. Omdat er niet veel mensen met kuiltjes zijn, valt jouw gezicht meer op. Daarom word jij in de huidige zee van aanbod er eerder tussen uitgekozen of naar rechts geswiped op jouw Tinder profiel. Bofkont.

Maar ook omdat kuiltjes geassocieerd worden met jeugd, word jij aantrekkelijker gevonden. Omdat de huidige samenleving gek is op er jong en levendig uitzien, geeft jouw hoofd een extra prikkel af richting het andere geslacht.

Je bent uniek

Maar je bent niet alleen aantrekkelijker; je bent ook nog eens super uniek. Kuiltjes krijg je namelijk niet zomaar, ongeacht dat mensen dit vroeger wel probeerden met speciale apparaten die blijvende deukjes zou veroorzaken. Kuiltjes zijn genetisch bepaald, maar zelfs al hebben beide ouders ze, is het nog niet helemaal zeker dat jij als kind het dan ook erft.

Het hebben van kuiltjes in jouw familie geeft jou daarom geen garantie dat jij ze ook zou moeten krijgen. Heb jij ze daarom wel, dan ben jij écht super uniek. Sowieso dat jij 1-0 voor staat in het leven.

Lees ook: Dit is de reden waarom jij prachtige sproetjes krijgt van de zon en je bestie niet