Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 27 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Flawless: waarom je de viral KVD Beauty foundation wil proberen- dankzij Tiktok

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar we houden van Tiktok. De app heeft nu een foundation van het merk KVD Beauty viral laten gaan, namelijk de Good Apple Skin-Perfecting Foundation Balm. En wij vertellen je waarom jij hem ook wil hebben.

Zo kun jij met een flawless huidje op de bank zitten tijdens de lockdown. 😉

Waarom je de viral KVD Beauty foundation wil hebben

Tiktok is tegenwoordig de bron voor de nieuwste trends en er gaat regelmatig een product viral. Dit keer is dat de KVD Beauty Good Apple Skin-Perfecting Balm.

Deze foundation ziet er anders uit dan andere, want de verpakking is hetzelfde als een compact powder en de foundation zelf is niet vloeibaar. Toch zijn mensen heel enthousiast over deze foundation, en dit is waarom.

Balm

Zoals de naam al zegt is deze foundation van KVD Beauty meer een balm dan vloeibaar. Je hebt daardoor maar een klein beetje nodig voor je hele gezicht en de foundation smelt bijna samen met je huid. De foundation bevat ook appelextract om de huid een gezonde glans te geven. Klinkt ideaal toch?

@kvdbeauty@MANNYMUA733 WEARS SHADE 012 IN NEW ##GOODAPPLE FOUNDATION. SHOP THE @MANNYMUA733 X KVD BUNDLE AT KVDBEAUTY.COM. ##KVDBEAUTY♬ original sound – KVD BEAUTY

Ook gaat Tiktok los over het brede kleurenpalet van de KVD Beauty foundation en is het full coverage, dus hij laat elk vlekje en puistje verdwijnen. De foundation kost 38 dollar, maar als je hem wil aanschaffen moet je nog even wachten. Door het viral gaan is de foundation namelijk overal uitverkocht.

Rebrand

Het merk Kat Von D Beauty is oorspronkelijk opgericht door, je raadt het al, tattoo-artiest Kat Von D. Nadat zij in opspraak raakte door verschillende uitspraken die ze had gedaan, is het merk verdergegaan zonder Kat Von D. Inmiddels heeft het merk zijn tweede rebrand ondergaan, en gaan ze verder met de nieuwe naam KVD Beauty. De afkorting staat hierbij voor Kara, Veritas en Decora.

Lees ook: De 2016 vs. 2021 make-uptrend gaat viral op TikTok en neemt je mee terug in de tijd