Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 10 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Foundation van Laura Mercier gaat viral: nu al het beste product van 2024?

2024 is nog maar net begonnen en we hebben nu al weer een viral product te pakken: de Real Flawless Weightless Perfecting Foundation van Laura Mercier. De foundation zorgt voor een ontzettend natuurlijke dekking zonder dat je het gevoel hebt dat je make-up draagt.

Laura Mercier en dé viral foundation

De foundation ging vooral viral na een TikTok-video van Glamzilla, waar te zien is dat ze dit product gebruikt. En ze gebruikt het niet alleen maar.. ze smeert een soort glowy tweede huid op. Het is bijna eng hoe goed deze foundation werkt – vind je niet? Toch is iedereen anders en komt iedereen ter wereld met een ander soort huid, dus dat de foundation zó goed werkt op meerdere mensen dat is pas bijzonder. Menig TikTokker probeert het uit en de resultaten zijn verbluffend.

Bekijk de video van Glamzilla hieronder:

@glamzilla

This is soooooo good! 100% 🔥HOT FIRE🔥 #makeuptok #makeupfyp #beautytok

♬ original sound – GLAMZILLA

Maar dat is niet de enige video waarin dit product ontzettend goed uit de verf (uit de foundation? Nee? Oké) komt. Zelfs als je twee kleuren gebruikt, zoals in de video hieronder, is de match nog geweldig. Kan je nog kiezen ook. Eentje voor de zomer en eentje voor de winter?

@mandylikes

@Laura Mercier real flawless weightless perfecting foundation in 1N2 (Vanille) and 2N1 (cashew) #shadematch #foundationswatches

♬ Malas Decisiones – Kenia OS

Hier zie je nog meer perfecte shades. Zelfs Nederlands make-uptrots Nikkietutorials is shook:

@nikkietutorials

okay we need to talk about this foundation!! #foryou #fyp

♬ original sound – nikkietutorials

@kelseymerritt

Let’s review @lauramercier’s real flawless foundation! #FlawlessFeelslike #lauramercierpartner

♬ original sound – Kelsey Merritt

@kbellbeauty

now this is something I can wear every day ✨ non-comedogenic, sensitive skin safe, weightless, and long lasting. @lauramercier new flawless foundation has my skin looking healthy & hydrated while giving me an even, glowing complexion. #lauramercierpartner #FlawlessFeelsLike

♬ original sound – Kaitlynn Bell

@missdarcei

Trying the viral @Laura Mercier foundation. Does it live up to the hype? 🤔 #makeuptips #makeup #beauty #beautytok #foundation #makeupreview @GLAMZILLA

♬ original sound – Darcei

Wees snel..

Je koopt de foundation bij de Bijenkorf en Douglas, maar helaas is al heel veel out of stock. Dat is dan wel het nadeel van zo’n viral product: iedereen wil het hebben.

Welke kleur heb jij nodig?

Het is vaak wel ontzettend lastig bestellen, zo’n foundation. Want welke kleur is nou jouw perfecte shade? Je wil er niet te bleek bijlopen, maar tintje oempaloempa zitten we ook niet op te wachten. Daarom hebben ze een handig overzicht gemaakt zodat jij kunt kijken welke kleur het meest overeenkomt met jouw huidskleur. Gelukkig zijn er heel wat verschillende kleuren gemaakt dus jouw perfecte tint moet hier tussen zitten.

Bekjik het hieronder:

Laura Mercier
Laura Mercier

TikTokker Alix Earle tipt: deze foundation stick verbergt al je acne op een natuurlijke manier