Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 10 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is de bizar dure lipcombo van Margot Robbie tijdens de Golden Globes

De Australische Margot Robbie is een real life Barbie, dat wordt elke keer weer duidelijk als ze op de rode loper staat. Is er een vrouw op deze wereld mooier dan zij? Tijdens de Golden Globe Awards arriveerde ze uiteraard in een Barbie-esque jurk, maar ook haar make-up zat prachtig. Subtiel, niet té, precies goed. Haar make-upartiest deelt alle details van haar look en vandaar dat we haar lipcombo hebben ontrafeld. Schrik niet: daar zit een behoorlijk prijskaartje aan.

Margot Robbie en haar prijzige make-uplook

De make-up van Margot wordt verzorgd door MUA Pati Dubroff en laat zij nou net degene zijn die af en toe wat ins en outs deelt over haar creaties.
De roze nude lip van Margot is te danken aan twee producten van (hoe kan het ook anders) Chanel. Margot was jaren ambassadeur van het merk en de make-up staat haar prachtig. Maar zoals je misschien wel kunt bedenken is Chanel niet heel goedkoop en al helemaal niet de items die zijn gebruikt voor haar look. Nietdat Margot dat zelf dokt.. alhoewel ze dat prima zou kunnen met haar filmsterrensalaris.

De lipcombo

Nou.. wat draagt ze dan precies? Eerst is er gebruik gemaakt van de 31 Le Rouge Satin Lipstick in de kleur ‘beige’. Deze is te koop voor 178 euro. Om de lippen helemaal af te maken is er daarna nog de Les Beiges Lip Balm Hydrating in de kleur ‘light’ gebruikt. Die koop je voor een iets schappelijker prijsje, namelijk 38 euro.

Dus in totaal ben je voor 216 euro klaar. Of.. toch niet. Even vergeten dat de rest van het gezicht ook nog aandacht nodig heeft. Primer, foundation, poeder, blush.. Tja, die gehele look gaat gerust richting de 1000 euro. En dan vergeten we ook nog het haar, de kleding, de outfitswitch.. geen geintje hoor, zo’n awardshow.

Chanel
Chanel

Dat wordt alvast beginnen met sparen ladies.

Iedereen gaat nu lekker op de strawberry make-up van Hailey Bieber