Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Lekker bingen: dit is er in maart nieuw te zien op Videoland

Januari ging ontzettend langzaam, februari vliegt voorbij. We zijn al over de helft en voor je ‘t weet is het maart en komen er weer allemaal nieuwe series op Videoland. Wij zetten onze tips op een rij!

In maart nieuw op Videoland

Heb jij nieuwe series nodig? Wacht maar, want Videoland komt in maart met heel wat leuke nieuwe dingen.

De Bachelor

Bereid je voor op een romantisch spektakel als nooit tevoren in Videoland Original realityserie ‘De Bachelor.’ Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het iconische liefdessprookje, staan er maar liefst twee charismatische mannen centraal. Advocaat Paul (31) en vastgoedondernemer Rien (33) nemen de sprong in het diepe in de zoektocht naar ware liefde. Dit seizoen vormen de idyllische stranden en zwoele avonden van het paradijselijke Zanzibar hét perfecte decor voor romantiek. De presentatie is opnieuw in handen van Monica Geuze.

Het nieuwe seizoen van de Videoland Original ‘De Bachelor’ is vanaf 7 maart wekelijks te streamen bij Videoland.

Holland Zingt Hazes 2024 livestream

Het is de twaalfde keer dat ‘Holland Zingt Hazes’ in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten. Holland Zingt Hazes bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten… Kortom: één groot meezingfeest! Dit jaar brengen André Hazes, Jeroen van der Boom, Tino Martin, Frans Bauer, Karsu, Kris Kross Amsterdam, Peter Beense, Douwe Bob, Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk hun eerbetoon aan onze grootste volkszanger.

‘Holland Zingt Hazes’ is op 8 maart vanaf 20.30 uur live te streamen bij Videoland.

SPHINX

Deze gloednieuwe psychologische thrillerserie, geregisseerd door Diederik van Rooijen, vertelt het intrigerende verhaal van de veertienjarige Minke Moorman die exact drie jaar naar haar vermissing weer opduikt met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Wat volgt is een meeslepende thriller waarin Minke nog altijd verkeert onder de vleugels van de raadselachtige Sphinx. Met rollen voor onder anderen Sallie Harmsen, Benja Bruijning, Delilah Warcup – Van Eyk, Sil van der Zwan, Eva van Heijningen, Juda Goslinga en Rami Kooti Arab.

De Videoland Original dramaserie ‘SPHINX’ is vanaf 22 maart in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Er is dus een TikTok-account over de first world problems van Jade Anna