Emma Toussain
Emma Toussain Reality 14 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Lesley Versprille te zien in Valentijnsspecial First Dates: herkent haar date haar wel?

Het is Valentijnsdag! En dan vliegen alle acties en specials je natuurlijk om de oren: zo ook bij First Dates. Een aantal VIPS gaan uiteten in het meest bekende restaurant van de Nederlandse televisie en één van hen is realityster Lesley Versprille.

Ook zien we bijvoorbeeld Tamara Elbaz, Rikkie Kollé en De Vessbroz in deze speciale afleveringen. Te zien op 12, 13 en 14 februari om 19.25 uur!

Lesley hoopt dat date niet weet wie ze is

Natuurlijk wordt er aan het begin ook even gevraagd naar het type van Lesley: “Ik ben eigenlijk qua uiterlijk niet zo heel moeilijk”, onthult ze. Wel hoopt ze dat haar date haar niet kent van tv óf van haar sexy foto’s: “Ik hoop dat hij me niet herkent. Al moet ik wel zeggen, dat bedoel ik niet arrogant, maar als hij me helemaal niet herkent dan leeft hij wel onder een steen.”

En goed nieuws voor haar: Jeroen, haar date, kent haar inderdaad niet. Hij heeft daar een goede reden voor, want hij ‘kijkt geen bullshit-programma’s’. Ach, duidelijk. Maar als een serveerster dan toch even komt melden dat ze Lesley zo leuk vindt in Echte Meisjes In De Jungle, geeft Jeroen toe dat hij toch wel één aflevering heeft gezien.

All You Need is A First Date

Jeroen is ook niet helemaal nieuw op tv, hij zat zelf ooit een keer in het programma All You Need Is Love. Niet omdat hij een vriendin in het buitenland had, maar omdat hij een fout had gemaakt en die wilde hij graag op nationale tv goed maken. Dat heeft niet echt gewerkt zo te zien..

Een move maken op Valentijnsdag

Een aantrekkelijke buurman of buurvrouw; bijna een derde van Nederlandse buren heeft er een, blijkt uit een onderzoek* van het platform Nextdoor. Heb jij ook een sexy buurman-of vrouw? Nou, je bent niet de enige.

Ben je single en wil je morgen wel wat gezelschap, op de meest romantische dag van het jaar? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken over hoe je je leuke buurman inpakt.

 

Hebben: Halo Glow Liquid Filter eindelijk weer op voorraad bij Douglas