Emma Toussain
Emma Toussain Reality 18 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Lester krijgt kampvuurbeelden te zien van agressieve Miriam: ‘Zó toxic’

In de nieuwste aflevering van ‘Temptation Island: Love or Leave’ gaan de mannen weer met z’n allen naar het kampvuur. Voor Ramon is het de eerste keer, maar Lester voelt de bui voor zijn beelden al een beetje hangen. Miriam is vreselijk jaloers en kan niet goed met haar emoties omgaan.. dan hebben we het niet over verdriet, maar ze wordt agressief. Vooral verbaal, maar ze ziet eruit alsof ze ready to fight is. Letterlijk. De praat over klappen en ‘het ziekenhuis in slaan’. De dag na deze uitbarsting doet Miriam poeslief, alsof ze het licht heeft gezien. Ook de andere dames en heren prikken hier zo doorheen, maar volgens Miriam is ze veranderd voor Lester. Toch krijgt haar vriend deze beelden wél nog ff te zien.

Ook de vrijgezelle dames schrikken ervan.

Lester krijgt kampvuurbeelden te zien van agressieve Miriam: ‘Zó toxic’

Tijdens haar uitbarsting na het zien van het fotolijstje riep Miriam: ”Hij heeft de regel verbroken, hij heeft gewoon schijt aan mij”, reageert Miriam. Maar hier blijft het niet bij, want Miriam haar focus gaat richting Noortje: “Zij is sowieso de lul. Ik ben ready om haar helemaal de t*ring in te slaan. Als ze hier nu stond, dan lag ze in het ziekenhuis.” Ja, flinke taal. En die beelden krijgt Lester natuurlijk te zien tijdens het kampvuur.

Twitteraars raken dan ook niet uitgepraat over dit gedrag van Miriam:

Shanta en Iris probeerden nog wat advies te geven. “Wij proberen met Miriam te praten, maar het komt niet binnen. Ze luistert wel, maar het komt gewoon niet binnen”, vertelt Shanta. Na de uitbarsting geeft Iris haar ook advies: ”Het zou voor jezelf heel fijn zijn als je niet zoveel woede voelt.” Miriam probeert daarna te veranderen, maar het lieve gedrag voelt ook niet helemaal juist. Als een masker..

Yay! De serie Ginny & Georgia krijgt officieel twee extra seizoenen