Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 5 feb 2016
Leestijd: 2 minuten

Liefde van A-Z: 7 vragen die je nog aan je Ex zou willen stellen

We zeggen het wel vaker, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. En daarom publiceren we iedere avond een liefdesartikel per letter van het alfabet in de hoop dat iedereen daarna de liefde kan lezen. Vandaag de E van Ex. Want hoewel het echt voorbij is, zijn er toch nog dingen die je wilt weten. Hoe over en uit jullie relatie ook is, er zijn toch vragen die nog door je hoofd spoken. Vragen die je hem altijd nog een keertje wilt stellen.

1. Wat is er mis gegaan?

Ooit was alles zo mooi tussen jullie. Ooit waren jullie twee kleffe tortelduifjes die geen minuut zonder elkaar konden. Ooit bracht hij je in extase als hij alleen maar naar je keek. Jullie lachten om elkaars grapjes. Waar is het misgegaan?

2. Ben je me altijd trouw geweest?

En ben je nooit in de verleiding gekomen? Met die knappe collega bijvoorbeeld? Of met dat meisje van je sportvereniging?

3. Denk je nog wel eens aan me?

Je wilt weten wat hij dan denkt. Je wilt weten of hij je soms mist? Want ook al weet je dat het beter is dat jullie niet meer samen zijn, jij mist af en toe toch zijn gezelschap. Of gewoon zijn arm om je heen.

4. Denk je wel eens aan me als je jezelf bevredigt?

Hij hoeft niet zijn complete fantasie te delen. Een simpele ‘ja’ is voldoende.

5. Hoe gaat het nu met je?

Gewoon, omdat je altijd nieuwsgierig blijft naar de persoon met wie je zoveel tijd hebt doorgebracht en met wie je zoveel hebt meegemaakt. Je blijft je altijd afvragen wat er in zijn leven speelt en wat hij meemaakt.

6. Wat denk je als je mijn foto’s voorbij ziet komen op Facebook of Instagram?

Oké, toegegeven, van sommige foto’s die je post hoop je dat je ex jaloers wordt. En een beetje spijt krijgt dat hij je heeft laten gaan. Want kijk hoe leuk en lekker je bent.

7. Geloof je nog in de ware?

En daarmee wil je ook de vraag stellen: is je nieuwe vriendin de ware? Over die nieuwe vriendin heb je trouwens ook nog wel duizend vragen. Of hij haar knapper vindt, of ze beter is in bed, of hij meer van haar houdt dan hij ooit van jou gehouden heeft. Maar eigenlijk wil je het antwoord niet weten..

LEES OOK: Waarom je altijd valt op de man die niet ‘the one’ is