Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 14 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Liefde Zonder Grenzen: deze romcom draait nu in de bioscoop!

Afgelopen maandag 11 oktober vond de première plaats van de nieuwste Nederlandse romantische komedie: Liefde Zonder Grenzen. De film gaat over het liefdesleven van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke (Abbey Hoes), broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen? De film Liefde Zonder Grenzen viert écht de liefde.

Dat wordt een gezellig avondje bioscoop!

Datingapp Happn

Het leuke van de film is dat hij tot stand is gekomen in samenwerking met de dating app Happn. In de film wordt het liefdesleven van de jongere generatie in beeld gebracht, maar het is juist vader Ferry die gebruik maakt van Happn. Na het overlijden van zijn vrouw vindt hij het moeilijk om door te gaan met zijn leven. Ferry doet zich stoer voor, vooral tegenover zijn schoonkinderen. Toch vindt een van zijn schoonzonen per toeval het Happn-account van Ferry en helpt hem door middel van de app om een nieuwe vrouw te vinden.

Verder zullen we nog niet zoveel verklappen 😉

Voice-functie

Dating app Happn lanceert verschillende voice-functies die een dimensie geven aan online dating. Daarom is het extra leuk dat dit ook terug te zien in in de film.

Deze functies geven de appgebruikers een nieuwe ervaring waarbij de zintuigen worden geprikkeld doormiddel van stemgeluid. De Happn voice-functies worden geleidelijk gelanceerd in de app en zullen binnen enkele weken beschikbaar zijn in Nederland. Een ontwikkeling waar Nederlandse Happn-gebruikers zeker op wachten, want volgens singles is stemgeluid van grote invloed op je date-ervaring.

De stem: het begin van een crush

Hoe belangrijk is de stem van de person waarmee je online aan het daten bent? Happn vroeg het aan haar gebruikers en wat blijkt: de helft van de singles is ervan overtuigd dat de stem van invloed is op een date. Een op de drie singles vindt de stem zelfs heel belangrijk. Vier op de vijf Happn-gebruikers (80%) denken dat je met je stem meer emotie kunt overbrengen in een date en je sneller een echte connectie maakt.

Volgens 36% van de singles kun je zelfs verliefd op iemand worden vanwege zijn of haar stem. Een stem kan dus het begin zijn van een crush – het moment dat twee Happners elkaar vinden. Maar ook andersom: meer dan de helft van de singles (53%) is weleens op iemand afgeknapt door zijn of haar stem.

“Daten blijft zichzelf elke dag opnieuw uitvinden”, zegt Karima Ben Abdelmalek, CEO van Happn. “We zijn er zeker van dat de volgende grote ontwikkeling zal zijn om singles meer emoties in hun ervaring te bieden, waardoor ze het gevoel van een echte ontmoeting kunnen beleven. Deze spraakfuncties zijn een volgende stap in het proces en we blijven in deze richting innoveren.”

Happn voice: 3 belangrijke functies

In de komende maanden zullen singles geleidelijk nieuwe functies kunnen ontdekken die hen zullen helpen hun Crush op geheel nieuwe manieren te leren kennen. De nieuwe functies zijn de volgende:

Audionotitie: Happners kunnen een audionotitie van maximaal 2 minuten aan hun profiel toevoegen. Het idee is om andere singles kennis te laten maken met een andere kant van hun persoonlijkheid. Ze kunnen praten over een onderwerp naar keuze of, voor degenen die minder inspiratie hebben, een in-app suggestie gebruiken.

Audio-oproep: net als bij video-oproepen, stellen audio-oproepen Happners in staat om rechtstreeks met hun Crush te blijven praten via de in-app berichtenservice.

Audiofeed: Happn biedt een feed met profielen waarin gebruikers eerst de stem van hun potentiële Crush kunnen ontdekken voordat ze de rest van het profiel zien (foto’s, bio, enz.). Ze krijgen de kans om voor een bepaalde stem of emotie te vallen en iemand op een heel andere manier te leren kennen.

“Deze functies worden op natuurlijke wijze in de app geïntegreerd”, vertelt Julie Prieur, Chief Product Officer bij Happn. “We hebben ze zo ontworpen dat ze compatibel zijn met de profielfuncties die al beschikbaar zijn voor gebruikers. We hebben ook veel suggesties toegevoegd om hen te begeleiden en we zijn er zeker van dat singles deze nieuwe audiofuncties binnen de kortste keren zullen overnemen.”

Goed om te weten: deze functies zijn gratis en beschikbaar voor alle Happn-gebruikers.

7 dingen die je nú kunt doen om je relatie een beetje beter te maken