Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 14 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Like Me, I’m Famous: een nieuwe Videoland-serie waarin alles draait om likes

Er komt een nieuwe serie op Videoland! In Like Me, I’m Famous gaan 10 bekende influencers met elkaar strijden om – jawel – de likes. Er is nog niet heel veel bekend over de serie, maar we vertellen natuurlijk graag wat we al wél weten.

Van de releasedatum tot meer ins en outs over de inhoud!

Like Me, I’m Famous

Mocht het nog niet bekend zijn: wij zijn gek op realityseries. Sterker nog, wat ons betreft bestaan er niet genoeg. Gelukkig verschijnt er binnenkort weer iets nieuws op Videoland. In Like Me, I’m Famous strijden 10 bekende influencers tegen elkaar, om likes.

We weten niet van jou, maar dat klinkt als iets wat wij willen zien. En oké, ook wel aan meedoen maar da’s geen optie. Het programma zal op 14 juli verschijnen en je kan het iedere week volgen.

Mooiste foto’s en filmpjes

Strijden om likes, hoe moet dat eruitzien? Nou, het draait niet om de mooiste foto’s en filmpjes. Het draait om de ware aard van de deelnemende influencers. Uiteraard zullen er spellen gespeeld worden en vooraf krijgen de deelnemers likes, maar je kan ook dislikes krijgen. Ze moeten elkaar overtuigen hoe leuk ze in real life zijn.

De minste likes en de meeste dislikes? Dan val je af. En da’s jammer, want de prijs is niet de minste. De winnaar van Like Me, I’m Famous mag namelijk zijn eigen pilot opnemen voor Videoland! Ehhhh, hallo?! Eerlijk is eerlijk, het spel is nog een beetje onduidelijk. Als we de caption van de aankondigingspost moeten geloven, belooft het wel veel goeds.

Veel meer dan dat is nog niet bekend. Zo weten we nog niet welke 10 influencers mee gaan doen en gaan strijden om die vette hoofdprijs.