Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 14 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze prachtige ‘lipgloss meets lipstick’ van Revlon gaat momenteel viral op TikTok

We weten oprecht niet wat we zonder TikTok zouden moeten. Hoe leefden we ooit zonder?! We komen dagelijks nieuwe trends tegen én producten die we dan ook willen (moeten) uitproberen, omdat het er zo prachtig uit ziet. Kan van alles zijn, maar we zijn toch wel het meest fan van alle beautyproducten. En vandaag hebben we weer een pareltje gespot.. en kwamen ‘m direct daarna nog 15 keer tegen. Het gaat om een lipstick van Revlon.. je moet ‘m ff zien.

Glass Shine van Revlon gaat viral op TikTok

De viral TiKTok van Catherine Abreu is inmiddels al 2.9 miljoen keer bekeken en we snappen heel goed waarom. Catherine zelf is prachtig.. maar kijk even naar dat product van Revlon. ‘If lipgloss and a lipstick had a baby’, schrijft ze erbij. TOTALLY!

@catherine.abreu

If a lipgloss and a lipstick had a baby ✨🫶🏼 @revlon glass shine

♬ have of yall not even big chile – 🆘

Fans van de video weten dan ook niet wat ze zien. “Y’all i have too many lippies but i need this” schrijft iemand, en een ander laat weten: I AM “TIRED OF BUYING MAKEUP BUT OK”

Het gaat om de variant ‘Raisin’. Niet heel makkelijk verkrijgbaar, maar op de website van Revlon zelf is ‘ie wel te bestellen.

Meer TikTok-trends zien? We got you. We vinden dagelijks nieuwe items die het proberen waard zijn, lifehacks of handige keukentips. We zetten ze allemaal voor je op een rij.

Life changing: 5 hacks voor lipstick die je echt moet kennen