Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 23 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom je vandaag nog met ‘Lucky Girl Syndrome’ affirmaties wil beginnen

Als er iets tegenzit lijkt het leven daarna soms een stuk zwaarder. Er kan dan in jouw ogen misschien niks goeds meer gebeuren. Jouw energie zorgt ervoor dat je bepaalde dingen wel en niet aantrekt in het leven, dat is wetenschappelijk bewezen. Dat is precies de reden waren steeds meer mensen op TikTok laten weten dat ze gebruik maken van ‘Lucky Girl Syndrome’ affirmaties.

Wij vertellen je precies wat het inhoudt.

‘Lucky Girl Syndrome’

Volgens veel TikTok-gebruikers zou je deze negatieve gebeurtenissen kunnen omzetten naar positieve gebeurtenissen als je gebruikt maakt van ‘Lucky Girl Syndrome’ affirmaties. Door dit te doen zou je namelijk positieve energie en dus positieve gebeurtenissen naar jezelf toetrekken.

TikTok-gebruiker Laura Galebe vertelt in haar video: “Ongeveer twee weken geleden begon ik iets nieuws in mijn ochtend- en avondroutine te implementeren. Een tijdje geleden zag ik deze video van een neurowetenschapper die in haar video zegt dat in de 10 minuten nadat je wakker bent, je hersenen zich in zogenaamde theta-golven bevinden. Dit zorgt ervoor dat je onderbewustzijn gevoeliger is voor informatie die het krijgt. Ik besloot om dit te gaan uitproberen. Wat ik doe is elke ochtend als ik wakker word binnen die 10 minuten hardop tegen mijzelf zeggen: ‘Ik heb zoveel geluk, geweldige dingen gebeuren me altijd onverwachts.’ Ik doe dit ongeveer 4 keer en ik raak mijn telefoon de rest van die 10 minuten niet aan. Ik zei deze zin al jarenlang tegen mezelf gedurende de dag, maar ik wilde zien of het verschil maakt als ik het ‘s morgens tegen mezelf zeg. En OMG maakt het een verschil. Ik ben hiermee ongeveer anderhalve week geleden begonnen en mijn leven is 180 graden omgedraaid.”

@lauragalebe

IM NOT KIDDING U HAVE TO TRY THIS AND LMK IF IT ALSO WORKED FOR U. The most amazing things have been coming my way but 2x faster than normal. #luckygirlsyndrome #morningroutine #morningaffirmations #affirmations #luckygirlsyndromeaffirmations #luckygirlsyndromechallenge #subconsious #reprogramyoursubconscious

♬ original sound – Laura Galebe

Dit zijn de gelukkigste sterrenbeelden van 2023 – zit jij erbij?

Reacties

Niet alleen uit het verhaal van Laura blijkt dat deze affirmaties werken. In de reacties onder haar video gaan mensen ook helemaal los. Zo schrijft een kijker: “I say every morning.. Universe shows me what great things can happen for me today … it works for me .. I landed my dream job.”

Andere kijkers schrijven: “Yes! It’s not magic, it’s science ✨”, “I did this last night and then changed my alarms to say this and today I had 2 amazing things happen already!!!!!!!” en “I’ve been saying the lucky girl affirmations because of u and good things have been happening! Def gonna try this out.”

Aha – zoveel kinderen krijg jij dus, volgens je sterrenbeeld