Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Volgens geruchten treedt Maan dit hele jaar niet op, wat is er aan de hand?

Gisteravond ontplofte het Instagram-account van Yvonne Coldeweijer nadat ze vragen had over Maan. Want.. waar is zij eigenlijk? Een boeker van MOJO gaf namelijk aan dat Maan dit jaar niet zal optreden. Dat is opvallend, omdat ze vaak veelvoudig aanwezig is bij events zoals Vrienden Van Amstel Live, The Streamers.. noem het maar op.

Wat is er aan de hand met Maan?

In de DM van Yvonne komen er veel verhalen binnen van mensen die dichtbij haar staan, die zich zorgen maken over haar drugsgebruik. Dit zou zijn toegenomen nadat Goldbands-Karel in haar leven verscheen. Yvonne gokt op een soort burn-out en dat alles bij elkaar de reden is dat ze dit jaar niet op het podium staat. Maar dat beantwoord nog steeds niet de vraag.. waar is ze nu? In december was ze nog op Curacao, maar ze is al even niet gespot. Vanochtend kwam het verlossende woord: ze viert momenteel vakantie met lover Karel in de Filipijnen! Een vakantie dus, niks om ons zorgen over te maken.

Check de hele Story-reeks van Yvonne hieronder:

Het is niet duidelijk waarom Maan niet optreedt, wel dat ze dus even een pauze neemt. Wie weet komt ze binnenkort zelf met een antwoord.

Even op vakantie

Maan is niet de enige die dacht: vakantie is wel even nodig. Blue Monday (de meest depressieve maandag van het jaar) komt er weer aan en we willen allemaal de kou wel even ontvluchten. Merk jij aan jezelf dat je echt een vakantie nodig hebt? Los van een lekker kleurtje is een vakantie ook erg goed voor onze mentale gezondheid. Even geen verplichtingen, heerlijk eten, rustige dagen, uitslapen, zon (of sneeuw) zijn dingen die jouw geest tot rust brengen. Af en toe hebben wij als mensen gewoon even zo’n pauze nodig. Een soort resetknop. Als de vakantie erop zit dan heb je weer genoeg energie om de problemen in het dagelijks leven aan te pakken. Aan déze signalen herken jij dat je wel even een kleine zonnige pauze kunt gebruiken.

22 leuke babynamen, als de woorden niet al bestaande dingen waren