Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 22 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Mamma Mia! krijgt een dinnershow in Rotterdam en daar wil je bij zijn

De kans is groot dat jij de Mamma Mia!-films al een aantal keer hebt gezien. Ook ken je vast genoeg nummbers van ABBA en zing je deze regelmatig mee op een themafeestje. ‘Gimme, gimme, gimme a man after midnight!’ is een heerlijk nummer voor als je zin hebt om even mee te blèren met de Zweedse popgroep. Als je fan bent van dit allemaal hebben we goed nieuws voor je. Want ‘Mamma Mia! The Party’ komt naar Rotterdam! In deze ABBA-dinnershow lijkt het nét alsof je in de film zelf zit.

En je kunt ook nog eens lekker eten. Win-win!

Dinnershow

‘Mamma Mia! The Party’ is een combinatie van ABBA-hits, lekker eten, een spectaculaire show en een dansfeest, zo is te lezen op In De Buurt. De shows vonden al eerder plaats in Londen en in Stockholm. Het bleek zo’n groot succes te zijn dat ze nu ook naar Nederland komen.

Over Mamma Mia! The Party

Volgend seizoen zal de Schiecentrale worden omgetoverd tot het Griekse Skopelos. Qua eten krijg je een Mediterraans viergangendiner voorgeschoteld en tijdens het dineren wordt het Mamma Mia!-verhaal verteld, en komt de ene na de andere hit voorbij. De show zelf duurt 3 uur en 45 minuten en na de show is er nog een dansfeest voor alle geïnteresseerden. Maar na die aantal wijntjes zal dat vast wel goed moeten komen 😜

Het idee van ‘Mamma Mia! The Party’ komt van ABBA-lid Björn Ulvaeus himself. De beste man is inmiddels de 70 gepasseerd maar zit nog vol goede ideeën. Met succes – want zelfs na tientallen jaren genieten mensen nog van de Zweedse popmuziek.

Dit kun je verwachten:

mamma mia! the party
Mamma Mia! the party

Wanneer de dinnershows precies zijn weten we nog niet, maar we houden dit nauw in de gaten. Wij willen ons namelijk ook wel even onderdompelen in deze vrolijke wereld vol glitter en Griekse glamour.

Oh no: deze geweldige film verdwijnt binnenkort van Netflix