Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Heftig: Sem (EOTB) en vriend Jason hebben auto-ongeluk gehad

Ongeluk zit in een klein hoekje.. dat bewijst zich maar weer. Sem, bekend van haar deelname aan Ex On The Beach, en haar vriend Jason hebben gisteravond een heftig auto-ongeluk gehad. Gelukkig zijn beiden niet in levensgevaar en kunnen ze het nog navertellen. Sem deelt haar verhaal op Instagram.

😨😨

Auto in de greppel

“Jason en ik hebben gisteravond een heftig auto ongeluk gehad. Ik kwam in een greppel waar kiezels in lagen langs de weg, waardoor ik de macht over het stuur verloor en we met hoge snelheid tegen twee lantaarnpalen en een betonnen viaduct geknald zijn.” Ze laat daarom ook weten dat ze minder actief is op social media, omdat ze zich wil focussen op haar herstel. Het koppel is na het ongeluk opgehaald door een ambulance en ze hebben ook nog even wat tijd in het ziekenhuis doorgebracht.

sem jason ongeluk

Het stel is immiddels weer thuis en ze geven een update over de situatie nu: “We zijn nu oke. Tijd om te herstellen nu. Gevaar zit in een klein hoekje, let goed op jezelf. Verdere foto’s van mijn auto, mezelf of Jason ga ik niet met jullie delen. Wat er is gebeurd, is al erg en schokkend genoeg. De foto’s zijn niet voor Instagram bedoeld. Mijn auto is total loss en naar de sloop. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.”

Heel veel sterke Sem en Jason!

Doen Sem en Jason mee aan Temptation Island?! Bekijk onze TikTok-reeks “SPILL THE TEA”