Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no: deze geweldige film verdwijnt binnenkort van Netflix

Soms besluit Netflix om een aantal films en series te verwijderen. Waarom precies weten we niet, behalve dat het assortiment waarschijnlijk opgeschoond moet worden. Er worden namelijk ook veel nieuwe producties toegevoegd. Soms merken we er niks van en soms zijn we ‘t er niet mee eens. Op 21 maart verdwijnt een van onze favoriete films van en daar balen we van. Toch willen we willen we jullie waarschuwen, want dan heb je nog een aantal weken de tijd om de film te kijken.

Over welke film gaat dit.. denk je?

Mamma Mia! Here We Go Again

Als we je vragen om een film te noemen waar je vrolijk van wordt, is de kans groot dat jij Mamma Mia! zegt. Het vervolg is iets minder rooskleurig (spoilers!), want moeder Donna is helaas overleden. Dochter Sophie, gespeeld door Amanda Seyfried, runt het droomhotel van haar moeder nu alleen. Het hotel wordt feestelijk heropend nadat het een jaar eerder wegens het overlijden van haar moeder was gesloten.

Ze heeft Donna’s hartsvriendinnen Rosie en Tanya en haar drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry uitgenodigd om aanwezig te zijn. Hubby Sky belt dat hij een goede baan heeft gevonden in Amerika. Als ze bij elkaar willen blijven moet hij nee zeggen tegen deze kans óf Sophie moet afzien van het hotel. Wat gaan ze doen? De film is wederom voorzien van de heerlijke hits van het Zweedse ABBA en we duiken vooral in de jeugd van Donna Sheridan. De jonge Donna wordt gespeeld door Lily James.

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Wees er snel bij

Helaas verdwijnt deze film op 21 maart van Netflix dus als je ‘m nog een keer wil zien moet je snel zijn. Netflix laat weten nog meer films en series te laten verdwijnen. Bekijk de hele lijst hieronder:

Andere namen zijn o.a. South Park, Lion, 1917 en Jessica Jones.

De romantische komedie ‘Ik Wist Het’ vanaf vandaag te zien in de bioscoop