Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Zo houden mannen alle vrouwen aan het lijntje

Ben jij ook ooit vastgehouden door een man met de mooiste trucjes? Waar het ‘ghosten’ al een bekend fenomeen was, is er nu een nieuwe term op de markt gekomen, ‘cushioning’. En jawel: zo houden mannen alle vrouwen aan het lijntje. Ben jij hier ook slachtoffer van geworden? Iemand on the side, ‘voor het geval dat’ en om op terug te vallen: ‘cushioning’. Cushioning is hét nieuwe begrip in de liefde en het is dan ook goed mogelijk dat jij hier wel eens van dichtbij mee te maken hebt gehad.

Bewaren voor later

Ja, want cushioning betekent dat je iemand achter de hand houdt, voor het geval dat het later nodig is. Zo kan je bijvoorbeeld gezellig daten met iemand, maar tegen de tijd dat het ook maar enigszins begint te vervelen, kan jij weer op Tinder kruipen en alvast een nieuwe man ontmoeten om achter de hand te houden.

Zo bewaar je een veld van kussens om je heen. Mocht het dan fout gaan tussen jou en jouw huidige scharrel? Dan beland je tenminste zacht op de, met zorg uitgekozen, kussentjes.

Strak gespannen

En zo blijven al zijn lijntjes aangespannen. Hij geeft preciés genoeg aandacht aan iedereen zodat als het fout gaat tussen de hoofddraad, hij de zijdraadjes nog allemaal strak gespannen heeft.

Even een reminder aan de boys, vrouwen willen geen kussen zijn in een relatie; wij willen kussen uit vorm van liefde. Weet je wel: mond op mond, maar dan fancy.

Wellicht herken jij dit principe zelf wel en ben jij zelf schuldig aan cushioning. Natuurlijk is het een fijne vorm van het ontwijken van een gebroken hart, maar probeer ook rekening te houden met zijn gevoelens. Wees geen cushioner, maar wees ook zeker geen kussen.

Een relatie kan pas beginnen als je alle voeten binnen de deur hebt, en niet ééntje nog naar buiten hebt steken. Lijntjes zijn er om door te knippen.

En misschien wil je dit ook wel lezen:Volgens je horoscoop is dit élke keer de reden dat je gedumpt wordt